• Default Alternative Text

  International Women’s Day 2017

  On March 8, we celebrate our diverse and inclusive culture that fosters gender equality, women's networks, leadership programs and forums.

 • Default Alternative Text

  Sokszínűség és Befogadás

  A sokszínűség az örökségünk és a jövőnk. Legyen a részese!

  A Schneider Electricnél a sokszínűség a történelmünk, a kultúránk és az identitásunk szerves része. A befogadás az a mód, ahogy minden különbséget kezelünk és látunk. Egy befogadó kultúrát szeretnénk létrehozni, amelyben a sokszínűség valamennyi formáját a cég valós értékének tekintik.
  • Vezetés

   Hogyan segíti elő a Schneider Electric a vállalaton belüli sokszínűséget és befogadást?

  • Kezdeményezések

   Minden azokról a kezdeményezésekről, melyeket a globális és helyi csapatok dolgoztak ki egy sokszínű és befogadó kultúra létrejöttének, a nemek közötti egyenlőség, a nők hálózatainak, a vezetői programok és fórumok előmozdítása érdekében.

  • Büszkék vagyunk, hogy egyik alkalmazottunk olimpiai fáklyavivő

   Henry Gurgel a Schneider Electric Brazília alkalmazottja - a brazíliai paraolimpiai csapat tagja - vitte végig az olimpiai lángot Ceara államban.

  • HeForShe IMPACT 10x10x10, Davos 2016

   A HeForShe IMPACT 10x10x10 útjára indította a paritás beszámolót Davos-ban, 2016-ban. A világ tíz vezető vállalata új adatokat tett közzé a munkaerőn belüli nemek közötti sokszínűséggel kapcsolatosan az ENSZ Nők HeForShe paritás nyitó beszámolójában.

  • Mindannyian egyediek vagyunk

   Egy befogadó kultúrát szeretnénk létrehozni, amelyben a sokszínűség valamennyi formáját a cég valós értékének tekintik.

  • Az Egyesült Nemzetek Székhelye New Yorkban

   Jean-Pascal Tricoire, a Schneider Electric CEO-ja megkapta az öt hőn áhított díj egyikét a kifejezett elkötelezettségért és a nőket támogató, szerepvállalásukat a munkahelyen, a piacon és a közösségben megerősítő politikák bevezetéséért.

   • #HeForShe Megmozdulásunk a globális szolidaritási mozgalom támogatása érdekében

    Mivel az IMPACT 10x10x10 első tíz nyertes vállalata közé kerültünk, több férfi alkalmazottunk sietve csatlakozott ehhez az inspiráló kezdeményezéshez, rengeteg energiát és őszinte elkötelezettséget nyilvánítva meg.

    A HeForShe mozgalom brosúrája (pdf, 932 Kb)
    Default Alternative Text
   • A nemek közötti egyenlőség támogatása

    Az elmúlt évek során támogattuk és bevezettük a nőket segítő és munkahelyi szerepvállalásukat megerősítő politikákat. A vállalati viselkedést átalakítjuk azzal, hogy a nemek közötti egyenlőség a napirend elejére kerül, és a sokszínűség számunkra az egyik legfontosabb üzleti és humánstratégiai összetevővé lépett elő.

    A nemek közötti egyenlőség támogatása brosúra (pdf, 1 Mb)
    Default Alternative Text
   • Felsővezetői kötelezettségvállalás

    A vállalati kultúra megváltoztatása az egyik legfontosabb kihívás, mellyel szembe kell néznünk ahhoz, hogy olyan vállalattá váljunk, ahol a nemek egyensúlyban vannak.
    A vállalati kultúra megváltoztatása a legfelső szinten kezdődik.

    Felsővezetői kötelezettségvállalás brosúra (pdf, 1,3 Mb)
    Business colleagues looking at blueprint
   • A nők szerepvállalásának erősítése

    Azáltal, hogy azonos tisztelettel és méltósággal kezeljük női alkalmazottainkat, egy támogató és megértő környezet létrejöttét és megerősödését tesszük lehetővé, amelyben minden egyén maximálisan kibontakoztatja potenciálját a vállalaton belül, nemi vagy más különbségektől függetlenül.

    A nők szerepvállalásának erősítése brossúra (pdf, 1,2 Mb)
    Default Alternative Text
   • Brosúra Tudjon meg minél többet a Schneider Electric Sokszínűség és Befogadás Politkájáról

    A sokszínűség és a befogadás elvei azt mutatják be, hogy a kötelezettségvállalásaink hogyan alkalmazhatók a Schneider Electric-re, valamint felvázolják a kérdések felvetésének és a megoldások bevezetésének módját az egész vállalaton belül.

    Sokszínűség és Befogadás brosúra (pdf, 888 Kb)
    Default Alternative Text
   • Tanulmány Hogyan válik a jobb nemek közötti egyensúly a globális vállalatoknál az üzleti teljesítmény hajtóerejévé

    Számos nagyvállalat küzd azzal, hogy alkalmazkodjon az új trendekhez, mint amilyen a gazdasági volatilitás és a változó életmódok. A kutatások rámutattak arra, hogy az új elgondolások hiánya és az ellenállás az alternatív megközelítésekkel szemben képezik a mai üzleti világban a stagnálás okait. A kutatások azt is kimutatták, hogy a nemek közötti egyensúly jelentős felborulása a világméretű szervezetek felső- és középszintű vezetésében a problémamegoldás terén a kreativitás hiányához vezet. Ez a tanulmány azt vizsgálja meg, hogy a nemek közötti jobb egyensúly hogyan eredményez erőteljesebb növekedést és innoviációt.

    Tanulmány: Hogyan válik a nemek közötti jobb egyensúly a globális vállalatoknál az üzleti teljesítmény hajtóerejévé
    Default Alternative Text