• Default Alternative Text

    Szeretnénk megköszönni valamennyi férfi dolgozónknak, hogy részt vesz a #HeForShe mozgalomban.

  • Köszönetnyilvánítás

Alapértelmezett alternatív szöveg
Döbbenetes mértékű megmozdulás a #HeForShe szolidaritási mozgalom keretében, a nemek közötti egyenlőségért a Schneider Electric-nél! Világszerte több, mint 18 000 alkalmazott csatlakozott a mozgalomhoz az online kötelezettségvállalás aláírásával!

Mivel az IMPACT 10x10x10 első tíz nyertes vállalata közé kerültünk, több férfi alkalmazottunk sietve csatlakozott ehhez az inspiráló kezdeményezéshez, rengeteg energiát és őszinte elkötelezettséget nyilvánítva meg.
A cégen belüli #HeForShe megmozdulás 2015. június 19-én vette kezdetét.   
Október közepére több, mint 22 000 férfi alkalmazottunk írta alá az online #HeForShe petíciót, ezzel csatlakozott az egy milliárd főt számláló #HeForShe mozgalomhoz, mely Indiában több, mint 8000, az USA-ban 3000, Franciaországban és Mexikóban 1000, és Brazíliában 900 férfi tagot számlál. 

Férfi dolgozóinknak arra is lehetőséget adtunk, nyilvánosan szót kaphassanak, és megoszthassák egymással a nemek sokszínűségéhez és egyenlőségéhez kapcsolódó beszámolóikat és elkötelezettségüket a Spice-on, a belső közösségi hálózaton keresztül és azon kívül is. A #HeForShe szolidaritási mozgalom támogatásaként szelfiket tettek közzé, és a legtöbb globális csapat megszervezte és közzétette a Spice-on a saját #HeForSHe belső kampányukról készült fotókat és szelfiket.
Alkalmazottaink számára a #HeForShe nem pusztán egy kommunikációs kampány, hanem egy fontos változáskezelési kampány, melynek célja a férfiak és nők munkahelyi kapcsolatának javítása országos és világszinten.

A belső és külső gyorsan terjedő kommunikáció révén hétről hétre, a legalsóbb szintektől a legfelsőbbekig és a legfelsőbbektől a legalsóbbakig, valamint a cég felső vezetésének határozott, hivatalos elkötelezettségének köszönhetően a #HeForShe mozgósító kampány cégünk kollektív hangjává lett, melynek célja a látásmódok és a viselkedési módok megváltoztatása, továbbá az, hogy minél több férfi vegyen részt a globális, nemek közötti egyenlőségről szóló párbeszédben.
Ezen az izgalmas és rendkívül inspiráló utazáson, mely egy olyan világhoz visz bennünket, ami sokszínű és az egyenlőség jellemzi, a Schneider Electricken belül és mindenütt, a #HeForShe mozgósító üzenete: "Egy olyan világ és egy olyan cég, ahol a nagyobb sokszínűség és az egyenlőség egy jobb világot jelent!" 

Christophe QUIQUEMPOIX France_380x200

Vissza a Sokszínűség és Befogadás oldalra

Sokszínűség és Befogadás