• Default Alternative Text

  Sokszínűség és Befogadás

Vezetés

Jövőképünk

Hisszük, hogy a sikerünk és a jövőnk azon a kollektív képességünkön múlik, hogy:
 • Tükrözzünk világszintű és sokszínű piacokat
 • Diverzifikált csapatokkal fellendítsük az innovációt
 • Kiaknázzuk a cégünk sokszínűségéből származó értéket
Kötelezettségvállalásunk

Jean-Pascal TRICOIRE, elnök-vezérigazgató kötelezettségvállalása

Jean-Pascal-Tricoire-392x351

'Az alkalmazottaink számíthatnak arra, hogy értékeljük és tiszteletben tartjuk egyediségüket és olyannak fogadjuk el őket, mint amilyenek.'

> Töltse le a Sokszínűség és Befogadás 2016 tájékoztatót (pdf, 7 Mb)
> Töltse le a Sokszínűség és Befogadás Politikát 2016 (pdf, 450 Kb)
A sokszínűség stratégiai eszköz a Schneider Electric számára
Versenyképességünk kulcseleme. Ösztönzően hat kreativitásunkra és nyitottságunkra, és kedvez a teljesítményünknek. Maradéktalanul azonosulunk a sokszínűséggel, és kulcsfontosságúnak tekintjük sikerünk és a munkában való motiváltságunk szempontjából.

A sokszínűség és a befogadás elvei az egész cégre érvényesek, és a sokszínűség valamennyi aspektusát lefedik

Tükrözzük a közösségek sokszínűségét, amelyeken belül tevékenykedünk, és támogatjuk a kollégák közötti együttműködést. Hisszük, hogy a különbségek által tudunk fejlődni mint cég és mint egyének.

A sokszínűség tiszteleten és méltóságon alapszik

Elősegítjük mások egyedi értékeinek tiszteletben tartását azáltal, hogy biztosítunk olyan megfelelő környezetet és forrásokat, mint amilyenek a támogató közösségek és a sokszínűségre érzékenyítő képzések.

A sokszínűség és a befogadás az alapjai a méltányosságnak és az egyenlőségnek

Mivel felvállaljuk a sokszínűséget, mindenki egyenlő bánásmódban részesül. A sokszínűség szerves része cégünk vezetési stílusának, célkitűzéseinknek és humán erőforrás folyamatainknak.

A politika hatásköre

A Sokszínűség és Befogadás politika a világon mindenütt érvényes az összes Schneider Electric egységre. A sokszínűséget és a befogadást illetően valamennyi Schneider Electric egység köteles cselekvési módozatokat kidolgozni, melyek olyan területeket fednek le, mint a nemek és kultúrák sokszínűsége, és mindeközben betartják a helyi előírásokat és az adott országra sajátos problémáira fókuszálnak.

Számunkra a befogadás többet jelent, mint pusztán elfogadni a sokszínűséget a Schneider Electric-nél. Számunkra ez egy befogadó kultúra megteremtését jelenti, amelyben a sokszínűség összes formája a cég számára valós értékként jelenik meg.

Díjaink

 • Alapértelmezett alternatív szöveg

   CEO Vezetőségi Díj 2015

   odaítéli az ENSZ Women’s Empowerment Principles, elismerésül cégünknek, a nemek közötti egyenlőség előmozdítása érdekében tett erőfeszítéseiért.

 • Alapértelmezett alternatív szöveg

   A Világ Legetikusabb Vállalatai 2015

   odaítéli az Ethisphere Intézet, immáron 5. alkalommal kaptuk meg, elismerésül elkötelezettségünkért, mely a kijelentéseken túl tényleges tettekben nyilvánul meg.

 • Alapértelmezett alternatív szöveg

   A Világ 44. Legvonzóbb Munkáltatója 2015

   odaítéli az Universum, elismerésül vállalatunknak a potenciális munkaadó vonzerejéért a világ 12 legnagyobb gazdaságából származó diákok számára.

Vissza a Sokszínűség és Befogadás oldalra

Sokszínűség és Befogadás