• Default Alternative Text

  Fenntarthatóság

 • Megváltoztatni a világot az innováció segítségével minden szinten

  Büszkék vagyunk arra, hogy a Fortune Magazin "Változtasd meg a világot" rangsorában az első 25 vállalat között vagyunk.

  Részletek
  Default Alternative Text

  A fenntarthatóság stratégiánk szíve

  Küldetésünk az, hogy a vállalkozásoknak segítséget nyújtsunk az energiával kapcsolatos kihívásaik legyőzésében és abban, hogy ugyanakkor hatékonyabban működhessenek. Ügyfeleinkkel, partnereinkkel és beszállítóinkkal, valamint dolgozóinkkal és a közösségekkel, ahol tevékenykedünk a kapcsolattartás központi elemei az etika és a felelősségvállalás. Vállalati polgár és felelősségteljes munkáltató akarunk lenni. Az új gazdaságokban olyan megoldásokat támogatunk, amelyek megbízható energiaforrást jelentenek az energiához hozzáféréssel nem rendelkező 1,1 milliárd embernek. A fejlett gazdaságokban azt a több száz millió embert szólítjuk meg, akik üzemanyag-hiányban élnek.
  • Stratégia és Fenntarthatóság 2015 - 2016 kiemelkedő események

   Ismerje meg, hogyan orvosoljuk az energiahiányt és mozdítjuk elő a hatékonyságot mindenütt

   Olvassa el a jelentést
   SD report 2016
  • Éves Beszámoló Regisztrációs okmány 2014

   Az Éves Beszámoló (más néven Regisztrációs okmány) részletes betekintést nyújt a Cégcsoport stratégiájába, üzletmenetébe, irányításába, pénzügyi kimutatásaiba, valamint szilárd kötelezettségvállalásunkba a fenntartható fejlődés iránt.

   Letöltés (pdf, 7.13 Mb)
   Eolas Green Data Center Operations building in Grenoble, France
   Default Alternative Text

   Integrált jelentés

   Ez a jelentés a folytatása az integrált megközelítésünknek. Bemutatja a Schneider Electric globális jövőképét a saját ökoszisztémáján belül, közös értékek létrehozására irányuló stratégiáját, üzleti modelljét és vállalatirányítását. Tartalmazza a legfontosabb teljesítménymutatókat, az év legjelentősebb eredményeit, és azt, ahogy a Cégcsoport értéket teremt minden egyes érdekelt számára. Töltse le a jelentést
   • A fenntarthatóság elősegítése képzéssel az energiaügy terén Kambodzsában

    2008 óta, az Energiához való hozzáférés program keretén belül a Schneider Electric támogatja a Kram Ngoy Központot (CKN) Kambodzsa fiatal, hátrányos helyzetű lakosságának képzése és szakmai integrációja terén, valamint támogatja a CKN oktatóinak képzését és a vállalkozószellem fejlesztését.