• Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

  Energiagazdálkodási és fenntarthatósági szolgáltatások

  Az első lépés egy energia- és költséghatékony, fenntartható vállalkozás megtervezése. A következő lépés az energiagazdálkodási és fenntarthatósági szolgáltatásaink, például a big data kezelés felderítése, melyekkel valóra válthatja az elképzeléseit.

  Olvassa el a tanulmányt!
 • Default Alternative Text

  Fenntarthatóság biztosítása a Hiltonban

  A nemzetközi szállodalánc létesítményeiben Schneider Electric termékek emelik a hatékonyság, a szórakozás és az innováció szintjét.

  Watch the video
  • Készen áll a nagy adatokra? Vállalati energia- és fenntarthatósági menedzsment

   Fedezze fel, hogyan fokozhatja a hatékonyságot és csökkentheti a költségeket a vállalati szintű felhőplatformokon összegyűjtött és elemzett adatok segítségével.

   Felvétel két pár kézről, amint papíralapú és táblagépen megjelenített táblázatokba és grafikonokba rendezett big data elemzéseket dolgoznak fel, fenntarthatósági jelentések.

   Kihívások

   Az energiahatékonysági és fenntarthatósági céljai elérése érdekében átláthatóbbá kell tennie vállalkozása működését. A működési költségek csökkentése és az áramellátás megbízhatóbbá tétele az elsődleges szempontok között szerepel. Forrásai korlátozottak, de minden adatra szüksége van, hogy tisztában legyen porjektje jelenlegi helyzetével és prioritási igényeivel.
   Az energiahatékonyság érdekében számos ablakkal ellátott kereskedelmi épület, okos épületek okos városokban.

   Hatékonyság és jövedelmezőség javítása

   Tények

   • Kék Föld Európa Afrika ikon A földgáz-árak Európában egy év alatt több, mint 50%-kal emelkedtek.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A vállalatok 86%-a táblázatokat használ az adatok nyomon követésére, de csak 33%-uk elégedett a módszerrel. A táblázatok 88%-a hibás adatokat tartalmaz.