• Male workers using laptop near an oil well, oil and gas, energy management  

  MŰSZAKI KÉPZÉS

 • Sikertörténetek Elektromos installációk optimalizálása

  A piacvezető szálloda és kaszinó, a Wynn Macau a Schneider Electric-t bízta meg egy egyedi igényekre szabott MV kompetenciamenedzsment program megszervezésével, amelynek célja az volt, hogy a cég munkatársai elsajátítsák az elektromos berendezések biztonságos működtetéséhez szükséges ismereteket. A műszaki képzési programokért felelős vezetőink a fogyasztói igények felmérése alapján kialakított egyedi programot dolgoztak ki, amely e-learning képzést, 3D oktatást, prezentációs tréningeket és záróvizsgát foglalt magában.

  Default Alternative Text
 • Sikertörténetek Képzés a Kuwait Oil Company-nál

  Az olaj és gáz iparág egyik piacvezető szereplőjének számító Kuwait Oil Company a mi kompetencia-menedzsment programunkat vette igénybe a cégnél dolgozó munkatársak képzettségi szintjének javítása érdekében. A program célja az alkalmazottak szakmai előremenetelének előmozdítása, hogy belőlük váljanak a cég jövőbeni vezetői. A Kuwait Oil Company belénk vetett bizalma és a szoros együttműködés igazolja, hogy kompetencia-menedzsment programunk képes minden egyedi igényt kielégíteni. Az egyedi igények szerint kialakított 18-hetes képzési program hozzájárult ahhoz hogy a Kuwait Oil Company megvalósíthassa kitűzött célját, a fiatalokból álló résztvevők jelentős fejlődést mutattak a munkavédelem és a biztonság terén. Mindez az elsajátított ismeretek folyamatos ellenőrzésének és a záróvizsgának köszönhető.

  Oil refinery at night, oil and gas.

  Villamosenergia-elosztás

  A megbízható áramellátás biztosításához szükséges ismeretek
  Katalógus letöltése

  Értékajánlat

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Azonnali megtérülés A képzés hatékonyságának mérése a személyzet teljesítménye alapján történik. A képzési programjainkban résztvevők azonnal hasznosítani tudják frissen szerzett ismereteiket és tudásukat.
  • Oktatás ikon Az oktatók kulcsszerepe Oktatóink kivétel nélkül saját területeik kimagasló szakértői. Tudják, hogyan kell tanítani, és az elméleti oktatás mellett gyakorlati képzést is biztosítunk.