• Default Alternative Text

  StruxureWare Building Operation szoftver

 • Olvasás

  • SmartStruxure megoldások prospektus

   Optimalizálhatja energiafogyasztását, stabil és produktív környezetet tarthat fenn, korszerűsítheti az elavult berendezéseket, és bármikor, bárhonnan hozzáférhet az épületében működő rendszerekhez. Ismerje meg megoldásunkat, amely önmagában képes legösszetettebb igényeit is kielégíteni.

   További információ
  • SmartStruxure termékválasztási útmutató

   SmartStruxure szoftverek, hardverek és térerősség-szabályozók teljes körű katalógusa.

   További részletek
  • Automation Server műszaki adatlap

   Az épület intelligens központja. A hálózati vezérlő és szerver biztosítja a központi vezérlést és adatbázisokat. Egyetlen épülettől egy egész vállalatig méretezhető, összesen 250 Automation Server alkalmazás támogatására alkalmas az Enterprise Server alkalmazás alatt.

   További információ
  • Enterprise Server műszaki adatlap

   A vállalati rendszer magja. Kezeli és begyűjti a több Automation Server alkalmazásból érkező adatokat, biztosítja azok teljes védelmét, nyílt protokollokon keresztül kompatibilis a Schneider Electric és más gyártók eszközeivel.

   További információ
  • WebStation műszaki adatlap

   Hordozható kezelői interfész, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférjen a rendszerhez.

   Részletek
  • WorkStation műszaki adatlap

   Dedikált gépszoftver programozási, mérnöki és operatív funkciókhoz.

   Részletek
 • Tanulás

  Öt bevált módszer az épületfelügyeleti rendszerek (BMS) kiberbiztonsági védelmének javítására


  Az adatokkal való visszaélések és más kiberbűnözési formák milliárdos károkat okoznak a cégeknek évente, nem is beszélve számokban ki sem fejezhető hírnév-rombolásról. Tekintettel arra, hogy a hekkerek általában a gyenge védelemmel rendelkező rendszereket támadják, az alábbi tanulmány 5 olyan bevált módszert mutat be a kiberbiztonság területéről, amelyekkel csökkenteni lehet a rendszerek sérülékenységét, és így támadhatóságát.

  További információ

  Prediktív karbantartási stratégia épület-üzemeltetéshez: Hatékonyabb megközelítés


  A karbantartási költségek a létesítmény teljes üzemeltetési költségvetésének legalább akkora százalékát teszik ki, mint az energiakiadások. Ez a pénz azonban rendszerint a nem hatékony módszerek, a régimódi „várunk, amíg tönkre nem megy” felfogás miatt keletkezik. A tanulmány bemutatja, hogy egy proaktív, prediktív karbantartási módszer, elemzésekkel kiegészítve miképpen csökkentheti akár 20%-kal is ezeket a költségeket.

  További tudnivalók