• Default Alternative Text

  Resource Advisor

 • A Resource Advisor segít a nemzetközi autóipari beszállítóknak költségeik és üvegházhatást okozó gázkibocsátásuk csökkentésében

  Az autóiparban és az építőipari termékek területén egyre sürgetőbb feladat az ellátási lánc átláthatóbbá tétele, így a gyártók egyre gyakrabban kérik beszállítóiktól, hogy ismertessék fenntarthatósági programjaikat, illetve hogy különféle kérdőíveket és értékelő lapokat töltsenek ki. Ezért a beszállítók, amellett, hogy keresik a jelentési folyamat egyszerűsítésének lehetségeit, igyekeznek megoldást találni a műveleteken keresztül történő információközlésre és általában a költségek csökkentésére.

  További részletek
  Data Centers
 • A Blackstone saját fenntarthatóságának irányítására a Reaource Advisor-t választotta

  „A piac tele van nyomon követő rendszerekkel, amelyek a széndioxid-kibocsátást, az energiafogyasztást, a költségeket stb. kísérik figyelemmel. A Resource Advisor energetikai költségeket előrejelző modulja a projekt besorolás, az egész portfólióra kiterjedő diagnosztika és jelentések alapján működik. A Blackstone saját fenntarthatóságának irányítására ezért a Resource Advisor-t választotta. A portfólió-központú diagnosztika és projekt-kezelés tökéletes kombináció a hatékony fenntarthatósági programok eltérő és egymással összekapcsolódó elemeinek rendezésére és rangsorolására.”

  Don Anderson | Chief Sustainability Officer | Blackstone Group

  További részletek
  Default Alternative Text