• Artist rendering of a server facility, data center operations

  Helymegosztások

  • Győzze le a helymegosztással kapcsolatos kihívásait

   Tudja meg, hogyan különböztetheti meg magát a versenytársaktól, növelheti a piacra lépési sebességet, csökkentheti az üzemi költségeket és minimalizálhatja a kockázatokat.

  • DataPro Úttörő helymegosztásos létesítmény

   A DataPro, egy fiatal orosz vállalat ambiciózus célja, hogy elsővé váljon a piacukon. Partneri kapcsolatra léptek velünk, hogy felépítsék a legfejlettebb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb helymegosztásos adatközpontot egész Oroszországban.

  • 100% hasznos működési idő a Vocus vállalattal

   Ez a következő generációs ausztrál telekommunikációs vállalat a helymegosztásos ügyfeleinek valami olyat kínál, amiről a legtöbb adatközpont csak álmodhat: 100% hasznos működési időt. Hogyan? Társulva velünk, egy nagyon hatékony, moduláris és skálázható adatközpont felépítésével teljesen az elejétől.

   Kézzel írt jegyzeteket készítő férfi közelében a laptopjával.

   Kihívások

   Növelni akarja a piacra lépés sebességét és versenyképes akar maradni. Bővítenie kell adatközpontját, gyorsítania kell a szolgáltatások elérhetőségét és növelnie kell a működési hatékonyságot. Mivel az energiaköltségek teszik ki az üzemi költségek nagy részét, csökkentenie kell a ezeket, miközben elkötelezi magát a megállapodások szerinti szolgáltatási szintnek és eleget tesz a fenntarthatósági céloknak.
   Üzletemberek energiahatékonysági terveket vizsgálnak, szerviz szolgáltatás

   Helymegosztások

   Miért legyen a Schneider partnere?

   Miért dolgozzon velünk?

   • Adatközpontok és hálózatok ikon Támogatjuk Önt Dedikált szakértői csapatunk azért van itt, hogy támogassa az Ön vállalatát és biztosítsa a versenyelőny megszerzését. Globális jelenlétünkkel és tapasztalatunkkal segíthetünk felépíteni egy jövedelmező és fenntartható üzletet.
   • Adatközpontok és hálózatok ikon Támogatjuk adatközpontjait Segíthetünk megoldani adatközponti kihívásait, költségeket csökkenteni és egyszerűsíteni. Gyorsan, biztonságosan és hatékonyan tervezünk és építünk adatközpontokat, így Ön a lehető leghamarabb elkezdheti a tér értékesítését.