• Default Alternative Text

  Áramszolgáltatók:

  A modern áramszolgáltatók az intelligens közművek. Győzze le a felmerülő kihívásokat és elégítse ki ügyfelei szükségleteit innovatív közüzemi megoldásainkkal ma és a jövőben egyaránt...

  Tekintse meg a webinárokat
Energiakezelési tanácsadó kemény kalappal egy energiaszolgáltató állomás ablaka előtt

Kihívások

A közműveknek muszáj csökkenteniük a költségeket, ugyanakkor biztosítaniuk kell az üzemi kiválóságot, gyorsan kell digitalizálniuk az átfogó folyamatokat és növelniük kell a teljesítményt. Ugyanakkor megoldást kell találniuk a magas kereslet és az alacsony időszakos jellegű termelés egyensúlyának megteremtésére. Mi a megoldás? Intelligens hálózatok, új üzleti modellek és új ügyfélszolgálatok, amelyek túlmutatnak az energiakereskedelmen.

Miért válasszon minket?

 • Eszközök szimbólum Üzemi kiválóság Legyen produktívabb a változó energiaszolgáltatás világában miközben csökkenti költségeit, lehetővé téve a biztonságos és megbízható működést és fenntartja a hálózat stabilitását.
 • Növekedési grafikon ikonja Az elosztott energia szakértői Változtassuk meg a hálózatok kezelését. Új szolgáltatásaink segítségével fejlesztheti ügyfélszolgálatát, be tudja tartani a megújuló szabályozásokat és lehetővé teheti a hálózat rugalmasságát.
 • Innováció minden szinten

  Új technológiák arra buzdítanak minket, hogy újragondoljuk azt, hogy hogyan élünk. Olyan megoldásokat szolgáltatunk, amelyek észrevétel nélkül épülnek be környezetünkbe.

  További információ
  Default Alternative Text
 • Vezető az ADMS-piacon

  A Schneider Electric a Gartner’s Magic Quadrant felmérésben vezető pozíciót foglal el a korszerű elosztóhálózat-kezelő rendszerek területén. A Kritikus funkciók kategóriában mindhárom alkalmazási területen a legmagasabb pontszámot érte el.

  További információk
  Default Alternative Text
 • Virtuális szinkrongenerálás elosztott generáláshoz

  A megújuló energia plug and play integrációja anélkül, hogy magában foglalná a hálózati stabilitást

  Fedezze fel, hogyan
  Renewable energy
 • Fektessen a megfelelő technológiákba az intelligens hálózati ütemtervéhez

  Ma az áram- és közműszolgáltatóknak egy felettébb versenyképes piaccal kell megbírkózniuk, amelyben csökkenteniük kell a költségeiket, új bevételi forrásokat kell létrehozniuk, miközben megbízható és biztonságos szolgáltatást nyújtanak a végügyfélnek.

  Hogyan segítsen az áramszolgáltatóknak előre tervezni
  Helping utilities plan ahead
 • Merjen nagyot álmodni: a megbízhatóság az áramszolgáltatók jövője

  A megbízhatóságot helyezik előtérbe és ezt jogosan teszik.  Hogyan fejleszthető?

  Fedezze fel
  The future of reliability for utilities
 • Hogyan fogják az intelligens hálózatok elérni a maximális teljesítőképességüket?

  Az Edifícios e Energia magazinnal készült interjúban Alain Glatigny, a Schneider Electric intelligens hálózati innovációért felelős alelnöke ajánlásokat tesz, hogyan milyen lépéseket kell tennie az Európai Uniónak az intelligens hálózati fejlődés elősegítéséért.

  További információ
  Smart grids to reach their potential