• Default Alternative Text
  A teljes folyamatra kiterjedő ertékesítési lánc hatékonyságának és eszközök teljesítményének optimalizálása és továbbfejlesztése bányászati rendszerek és folyamatok integrálásával

  ÉRTÉKESÍTÉSI LÁNC HATÁSFOKA

  • Integrált bányászati tervezési és optimalizálási megoldás

   Tudja meg, hogyan optimalizálhatja teljes bányászati ellátási láncát a Schneider Electric integrált tervező és optimalizálási megoldásával, a forrástól a felhasználásig.

   Bányaüreg látképe, bányaipar

   Átláthatóság a forrástól a piacig

   Az értékesítési láncban a hatékony döntéshozatalhoz a bányászati tevékenységek az adatok elégtelensége és hiánya, a tárolt információk és a rendszerek közötti minimális integráció következtében nem rendelkeznek megfelelő átláthatósággal.
   bányászati feldolgozógép, bányaipar, ásványfeldolgozás

   Megoldásunk az értékesítési lánc hatásfokának javítására

   Miért érdemes a Schneider Electrickel dolgoznia

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Piacvezető a valós idejű működésmenedzsmentben Megoldásaink segítségével a fémgyártók összehangolhatják üzemeltetési célkitűzéseiket üzleti céljaikkal a gyors, rugalmas és fenntartható jövedelmezőség érdekében.
   • Kézrázás ikon Piacvezető szerep és megbízhatóság az IT megoldások terén Bízza magát a vezérlő alkalmazásoktól kezdve az adatközpontokig hatékony energiagazdálkodási megoldásokat kínáló piacvezető vállalatra.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A becslések szerint 30 milliárd „készülék" csatlakozik majd egymáshoz 2020-ra.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az anyagok ezerféle lehetséges kombinációban és változatban haladhatnak végig az ellátási láncon.