• Default Alternative Text

  Advanced Distribution Management System (ADMS)

Electric power substation, electric power distribution.

Kihívások

Az áramszolgáltatóknak számos kihívással kell megküzdeniük: megfelelés a megbízhatóbb energiaellátásra és alacsonyabb széndioxid-kibocsátásra vonatkozó törvényi előírásoknak és fogyasztói elvárásoknak, az elosztott megújuló energiaforrások előállítására és tárolására szolgáló eljárások alkalmazása, szélsőségesen változékony időjárási körülmények és egyre több áramkimaradás, illetve a munkaerő és az infrastruktúra elkerülhetetlen elöregedése.
 • Megoldás

  A Schneider Electric továbbfejlesztett elosztásmenedzsment-rendszere (ADMS), amely egy egységes DMS, SCADA, OMS és EMS megoldás, moduláris és rugalmas platformot kínál az áramszolgáltatók számára közös felhasználói élménnyel, adatmodellel, integrációs kerettel és biztonságos infrastruktúrával.
 • Képességek

  Az ADMS továbbfejlesztett felügyeleti, elemző, vezérlő, optimalizációs, tervező és oktató funkciókat tesz lehetővé, amelyek segítségével az áramszolgáltatók megbízhatóbban, biztonságosabban és hatékonyabban tudnak villamos energiát szolgáltatni.
Műszaki problémák megoldásán dolgozó kezelőszemélyzet egy erőmű vezérlőhelyiségében, fenntarthatósági jelentés.

ADMS alkalmazások

ADMS megoldásunk a vezérlőtermi technológia evolúciáját jelenti, amely a DMS-t, az OMS-t és a SCADA-t egyetlen mindenre kiterjedő hálózatfelügyeleti megoldásban egyesíti. Az okoshálózati megoldásaink részeként ez a megoldás hozzásegítheti az Ön vállalatát ahhoz, hogy következő generációs áramszolgáltatóvá váljon azáltal, hogy biztonságosabb, megbízhatóbb és hatékonyabb energiamenedzsmentet tesz lehetővé.

Előnyök

 • Transzformátoron dolgozó villanyszerelő, villamosenergia-elosztás.
  Világos és konzisztens, valós idejű, előrejelzett és történeti nézeteket biztosít az elosztási hálózatról.
 • Műszaki problémák megoldásán dolgozó kezelőszemélyzet egy erőmű vezérlőhelyiségében, fenntarthatósági jelentés.
  Lehetővé teszi, hogy a rendszeroperátorok, a diszpécserek, a tervezőmérnökök, a megbízhatóságelemzők és a menedzserek egyetlen csapatként dolgozhassanak együtt oly módon, hogy a rendszerhálózati információnak ugyanahhoz az üzem közbeni reprezentációjához van hozzáférésük.
 • Telefon- és táblagépet használó távvezeték-szakember, fenntarthatósági jelentések, dolgok internete.
  A közös helyzetfelismerés biztosítja a hálózati műveletek hatékony és megbízható menedzselését sokszínű és gyorsan változó környezetünkben.
 • Elektromos energiát szolgáltató alállomás, villamosenergia-elosztás.
  Nagyobb hálózati megbízhatóságot, jobb működési hatékonyságot, alacsonyabb üzemeltetési költséget, nagyobb biztonságot és védelmet, támogatást a szabályozásoknak való megfelelésben, jobb eszközkihasználást és szabványokon alapuló integrációt tesz lehetővé.