• Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

  Naperőmű megoldások

  Naperőmű

  Kihívások

  A növekvő napenergiás piacon, ahol a gyártók jönnek és mennek, az ügyfeleknek szükségük van arra, hogy számíthassanak egy megbízható partnerre a napenergiás rendszerük kiépítésében, különösen annak legkritikusabb részénél, a villamos átalakító láncnál.
  • Megoldások

   A Schneider Electric teljes megoldást kínál a napenergia-átalakító lánchoz, beleértve a villamosenergia-elosztást, a felügyeletet és a műszaki támogatást.
  • Előnyök

   Megbízható partner vagyunk kiváló, megbízható, integrált megoldások létrehozásában és első osztályú műszaki támogatás nyújtásában világszerte. Termékeinket a legszigorúbb szabványok betartásával tervezzük és gyártjuk, a műszaki tervezés arra irányul, hogy kielégítsük az Ön rendszerének nagy igényeket támasztó és speciális követelményeit.
  • A különbség

   Az energetika és a villamos elosztás technológiájában több, mint 178 éve tartó világszinten vezető szerepünk birtokában fotovoltaikus megoldások teljes sorozatát kínáljuk tetszőleges méretű rendszerekhez.
  Napelemek sora egy város látképe előtt

  Napelemes erőművi megoldás

  Komplett fotovoltaikus erőművi megoldásokat kínálunk mind központosított, mind decentralizált rendszerekhez, amely magában foglalja a napelemek integrációját és összekapcsolását, az energia átalakítását, az elosztást, a felügyeletet és a műszaki támogatást.