• Default Alternative Text
  Az okos városoknak okos vízgazdálkodásra van szükségük

  Víz

 • Anglian Water

  Az Egyesült Királyság legnagyobb vízszolgáltatói és szennyvízkezelői a Schneider Electric segítségét kérték a megfigyelő rendszerük alapvető átalakításához, a szolgáltatások felfüggesztése nélkül.

 • Dallasi vízművek

  Az innovatív folyamatvezérlési rendszer kibővítését célzó projekt népszerű az ügyfelek körében, mivel sikeresen csökkentette a költségeket és az eljárási időt.

  Részletek
  Water treatment plant at twilight
 • Ontario Clean Water

  A Wonderware szoftvermegoldása nagyobb hatékonyságot és jobb költségkezelést jelent. A bővíthetőség, a szabványosítás és a további jelentéskészítési képességek révén magasabb szintű szolgáltatásokat, ezáltal nagyobb átláthatóságot nyújthatnak az ügyfeleknek.

  Tó, vízgazdálkodás

  Kihívások

  A víz nem mindig hozzáférhető a városokban, annak ellenére, hogy itt van rá a legnagyobb szükség. A városi vízgazdálkodást hatékonyabbá, biztonságosabbá és könnyebben hozzáférhetővé kell tenni.
  Tó, vízgazdálkodás

  Okos vízgazdálkodási megoldásaink

  Miért válassza a Schneider Electricet?

  • Vízszivattyú szimbólum Intelligens vízgazdálkodást biztosítunk, még ma. Az intelligens városokban intelligens vízgazdálkodásra van szükség. A tiszta ivóvíz biztosítása, a szennyvíz elvezetése, a vízveszteségek kezelése és az áradások megelőzése kiemelkedő fontossággal bír.