• Default Alternative Text

  HVAC-vezérlési megoldások

  Arra törekszünk, hogy segítségünkkel energiahatékony HVAC-vezérlőrendszert tervezhessen és építhessen.

 • Optimalizált megoldások HVAC-alkalmazásokhoz

  Tekintse át, hogyan építheti meg a Schneider Electric HVAC-megoldásai révén a legenergiahatékonyabb gépeket úgy, hogy közben karbantartásuk egyszerűsödik és gazdaságosságuk nő.  Tervezzen zöld HVAC-gépeket olyan energiahatékonyság-funkciókkal, mint az energiagazdálkodás, a változó magasnyomás-vezérlés és a kompresszorvezérlés.

 • Globális partner az OEM-ek számára

  Világszerte építenek a vásárlók a gépgyártók megbízható globális partnere, a Schneider Electric bizonyított portfoliójára és támogatására

  Alapértelmezett alternatív szöveg

  Kihívások

  Bármire is irányul tevékenysége, ahhoz, hogy vásárlói elégedettek legyenek, olyan nagy teljesítményű gépek beszerzésére van szüksége alacsony áron és rövidebb szállítási időkkel, amelyek energiahatékonyak és megbízhatóak. Vásárlói ugyancsak elvárják, hogy bármikor és bárhol a világon a legjobb szerviz álljon a rendelkezésükre. A vezérlési megoldások kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy kitűnjön a többiek közül minden egyes fázisban: a gép megtervezésétől és kifejlesztésétől a beüzemeléséig és karbantartásáig.
  Alapértelmezett alternatív szöveg

  HVAC-vezérlési megoldásaink

  Folyadékhűtők vagy légkezelő egységek irodaházakban, lakóépületekben vagy ipari létesítményekben.

  Értékajánlat

  • Alapértelmezett alternatív szöveg HVAC A Schneider Electric segíthet Önnek gyorsan költségoptimalizált HVAC-vezérlőrendszert építeni beépített energiahatékonyság-funkciókkal. Növelje gépei teljesítményét innovatív automatizálási technológiával, kimondottan HVAC-ra szánt funkciókkal és fejlett meghajtástechnológiával az energiahatékonyság növelése érdekében úgy, hogy ezzel együtt ritkábban kelljen karbantartani és nőjön a megbízhatóságuk.
  • Növekedési grafikon ikonja MachineStruxure A MachineStruxure automatizálási megoldás segítségével gyorsabban építhet okosabb gépeket és berendezéseket, hogy vállalkozása hatékonyabb, jövedelmezőbb és fenntarthatóbb legyen.