• Default Alternative Text

  Csomagolás-automatizáló megoldásaink

  Különféle komplexitási szintű csomagológépek hatékony automatizálása

  • Csomagológépek automatizálása a Schneider Electric segítségével

   Az automatizált csomagolóberendezések piacán vezető szerepet betöltő Schneider Electric a MachineStruxure megoldásával teszi teljessé a különféle komplexitási szintű csomagológépek hatékony automatizálására szolgáló termékkínálatát.

  • Az Ön első számú partnere csomagolás-automatizálás területén

   Világszerte több, mint 100000 Schneider Electric termékekkel és megoldásokkal automatizált csomagológép üzemel!

   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Kihívások

   A gyorsan változó trendek arra kényszerítik a fogyasztási cikkek gyártóit, hogy csökkentsék a termékek megtervezésétől az eladási helyre való kiszállításig tartó időt. Ezért csökkenteni kell a csomagológépek piacra jutási időit is, miközben szempont a könnyebb integrálhatóság is. A csomagológépek gyártóinak technológiákra és partnerekre van szükségük a szofisztikált gépek kifejlesztéséhez és megépítéséhez – éppen az említett körülmények miatt.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Csomagolásautomatizáló megoldásaink

   Miért érdemes Schneider Electric-kel dolgoznia?

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Csomagolás A MachineStruxure-ral a Schneider Electric kialakított egy csomagot, amely tartalmazza a csomagológépgyártókat és a fogyasztási cikkek iparágát érintő kritikus problémák megoldására szolgáló technológiát és különféle szolgáltatásokat.
   • Növekedési grafikon ikonja MachineStruxure A MachineStruxure automatizálási megoldás segítségével gyorsabban építhet okosabb gépeket és berendezéseket, hogy vállalkozása hatékonyabb, jövedelmezőbb és fenntarthatóbb legyen.