• Default Alternative Text
  Biztosítja szabad átjárás lehetőségét felhőalapú szolgáltatásainak és házon belüli alkalmazásainak.

  Hálózati szekrények

  Biztosítja szabad átjárás lehetőségét felhőalapú szolgáltatásainak és házon belüli alkalmazásainak.

 • Kicsi, de nagy teljesítményű IT-megoldások szerverhelyiségek és hálózati szekrények számára

  A nagyobb nem mindig jobb. A rackektől a PDU eszközökön át a felügyeleti szoftverekig – az APC by Schneider Electric segítségével bármilyen helyiség informatikai környezetté alakítható.

 • Az ítélet megszületett A nevadai legfelsőbb bíróság a Schneider Electric szünetmentes áramforrásait használja

  A gyakori áramkimaradások ellenére a nevadai legfelsőbb bíróság nem veszíthet egy percet sem, hála az APC by Schneider Electric tartalék energiaellátási tervének. Fred Aker ellátogatott a standunkra az Interop 2014 kiállításon, és elmagyarázta, hogyan használja a bíróság a rendszereket, az adatközpontot és az asztali tartalék energiaellátási rendszereket.

 • InfraStruxure for small IT

  A folyamatos hálózati rendelkezésre állás kulcsa. Az InfraStruxure for Small IT lehetővé teszi az IT-szakemberek számára a szerver és a hálózati helyiségek telepítését egyszerű, adaptálható és kezelhető módon.

  Két ember egy laptopot néz egy hálózati adatközpontban

  Kihívások

  Fenn kell tartania vagy növelnie kell a házon belüli és felhőalapú alkalmazások elérésének rendelkezésre állását, a hálózati kapcsolat sebességének és sávszélességének megőrzése mellett. A fizikai és környezeti biztonság, nagyobb láthatóság biztosítása távoli kezelésen keresztül, valamint a proaktív vezérlés az üzemeltetés során a legfontosabb kihívások.

  Miért érdemes a Schneider Electric-el dolgoznia

  • Idő ikon Egyszerű, adaptálható és kezelhető megoldás A InfraStruxure for Small IT egy egyszerű, adaptálható és kezelhető architektúra az adatközponton kívüli környezetekhez, például szerverszobákhoz és hálózati szekrényekhez.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Egyszerűen kiépíthető fizikai infrastruktúra A Schneider Electric fizikai infrastruktúrája kis méretű IT-környezetekhez egyszerűen konfigurálható, rendelhető és telepíthető hálózati szekrényekhez és más kis méretű informatikai környezetekhez.

  Tények

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Tekints meg ingyenesen a tipikus IT-alkalmazásokról szóló tanulmányaink könyvtárát.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Használjon webalapú termék- és megoldásválasztót a könnyű tervezéshez.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Használja a szabványos terveket a mai kihívások leküzdéséhez, olyan skálázható architektúrával, amely lehetővé teszi a növekedést.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Plug-and-play komponenseink könnyen összeépíthetők a könnyű telepítés és üzembe helyezés érdekében.