• Default Alternative Text

  Hiper-átszervezett informatikai megoldások

  VDI és ROBO esetén

  • Hiper-átszervezett informatika Megoldások nagy adatközpontok, Virtuális asztal infrastruktúra és Távoli iroda/Fiókiroda számára

   Partnerek vagyunk minden vezető szolgáltatóval, és teljesen kompatibilisak vagyunk ezek moduláris fizikai infrastruktúra ajánlataival.

   férfiak és nők beszélgetnek az energiagazdálkodásról egy adatközpontban
  • StruxureWare adatközpontokhoz

   Ez a szoftvercsomag fokozott láthatóságot szolgáltat a gyors, informált döntéshozatalhoz az üzleti tevékenység teljesítményének optimalizálására és a vállalati erőforrások megóvására.

  • PowerChute: Virtuális informatikai energiavédelem

   Tudja meg, hogyan egyszerűsítheti a PowerChute a virtuális informatikai infrastruktúra védelmét virtuális gépek rugalmas áttelepítésével és a választható lehetőségek priorizálásával áramkimaradások idején.

   Hiper-átszervezett referencia architektúrák

   Állványokból és szekrényekből, áramelosztó egységekből (PDU), szünetmentes áramforrásokból (UPS) és biztonsági rendszerekből álló jóváhagyott energiamenedzsment-megoldások.  Szoftver beépülő modulok és API felületek az integrálás egyszerűsítéséhez.
   • InfraStruxure Teljes fizikai infrastruktúra megoldások hálózati szekrényekhez, szerverhelyiségekhez és adatközpontokhoz, amelyek gyorsan és könnyen konfigurálhatók, telepíthetők és üzemeltethetők
   • PowerChute Network Shutdown Védi a fizikai és virtuális informatikai környezetet a fenyegetésektől az informatika rendelkezésre állása érdekében
   • Smart-UPS Az egész világon informatikai szakemberek milliói bíznak abban, hogy a berendezéseket és a kritikus adatokat megvédhetik a költséges megszakításoktól megbízható, hálózati kategóriájú energia megbízható és hatékony szolgáltatásával
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Kihívások

   Irodája egy informatikai eszköztől távol működik, amelynek online kell maradnia. Látnia kell a bomlasztó eseményeket, hogy proaktívan helyezhesse át alkalmazásait, adatait és felhasználóit egy másik hiper-átszervezett csomópontra. Képesnek kell lennie skálázni a szoftveresen meghatározott adatközpontját 2U átszervezett csomópontokban. Bele kell látnia az áramellátásba és hűtésbe, hogy fenntarthassa a legnagyobb rendelkezésre állást és hatékonyságot.

   Miért érdemes a Schneider Electric vállalattal dolgoznia

   • Idő ikon Energiamenedzsment-megoldások Állványok és védőborítások, áramelosztó egységek (PDU), szünetmentes áramforrások (UPS) és biztonság. Szoftver beépülő modulok és API felületek a könnyebb használat és integrálás érdekében.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg StruxureWare™ adatközpontokhoz megnövekedett szintű kommunikációt tesz lehetővé az informatikai szolgáltatáskezelési (ITSM) és DCIM platformok között a nagyobb kohéziójú eszközkezelés érdekében.