Válassza ki az országot/régiót a menüből vagy a térképre kattintva *
Country Selector Alternate Image
Kórházak
 
 
 

Magas szintű környezettudatosság és költséghatékonyság

Magas szintű környezettudatosság és költséghatékonyság
 
 

Energiafelhasználás kezelése anélkül, hogy belenyugodnánk, a létfontosságú környezeti igények óriási erőpróbát jelentenek az egészségügyi intézmények számára. A Schneider Electric megoldásaival hozzájárulhat a kórházak teljesítményének növeléséhez és a biztonságérzet kialakításához. Ismerje meg sikertörténeteinket!

 

A kórházakkal való együttműködésünk hosszú és sikeres múltra tekint vissza; több mint 2000 intézménnyel dolgoztunk együtt. 

A Schneider Electric tapasztalata, tudása és technológiái az alábbi fogalmakkal kapcsolódnak össze:

  • Biztonságérzet megteremtése olyan megoldások segítségével, amelyek az egészségügyi szabályozással összhangban megbízhatóbbá teszik az energiagazdálkodást, és a videomegfigyelés és riasztórendszerek révén fokozzák az intézmények biztonságát.
  • Energiahatékonyság: Tőkekiadások és működési költségek csökkentése IP gerinchálózaton működő nyílt és integrált rendszerek révén, amelyek összekötik a teljes műszaki infrastruktúrát az energiagazdálkodástól kezdve a HVAC és biztonsági rendszereken át a telefon- és az IT rendszerekig bezárólag.
  • Üzleti teljesítmény javítása a felhasználóbarát megoldásoknak köszönhetően, és az információkhoz való egyszerű hozzáférés révén, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak személyreszabottabb szolgáltatást nyújtsanak a páciensek még nagyobb megelégedésére.
 
 
 
 
 

Success Stories

 
 

A számos sikeres projektünk és a kiváló nemzetközi referenciáink révén szerzett tekintélyes tapasztalataink alapozták meg hírnevünket . Ismerje meg néhány sikertörténetünket!