Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Több, mint 180 évnyi történelem és innováció

   Az emberek olyan generációi írták történelmünket, akik majdnem két évszázadon át alakították cégünket és világunkat. Az örökségünk ma arra buzdít minket, hogy minden téren innovatívak legyünk – és hogy gondoskodjunk róla, hogy szlogenünk érvényesüljön: Life Is On.

  • A kezdetek 19. század

   A Schneider testvérek a Creusot öntvényekbe fektetnek, és meghatározó szereplőivé válnak az acél- és gépiparban. Ezt követően a Schneider & Cie. hamar részese lesz a feltörekvő energiapiacnak.

   Default Alternative Text
  • Újjáépülés Korai 20. század

   A két világháború után cégünk sokrétű üzletté vált, mely képes gyorsan új piacokra betörni, többek között az építési- és az energiapiac.

   Default Alternative Text
  • Evolúció Késő 20. század

   A Schneider Group stratégiailag átgondolt felvásárlásoknak köszönhetően növekszik, és az energiaipart, az energiamenedzsmentet és az innovatív technológiákat helyezi előtérbe.

   Default Alternative Text
  • Ma 21. század

   A kapcsolt technológiák egyedi portfólióját tudhatja magának a cég: kapcsolt termékek, edge control technológia és hozzá kapcsolódó alkalmazások, elemzés és szolgáltatások, ezzel mi vagyunk az energiamenedzsment és az automatizálás globális szakértői.

   Oil refinery control room screen
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Nagy kalandunk

   Cégünk az első ipari forradalom alatt született. Több, mint 180 évvel később, hála az elkötelezettségünknek, tapasztalatunknak és a megszerzett üzleti tevékenységek összesített erejének, minden szinten folytatjuk az innovációt.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Mérföldkövek dátumai

   • 1836

    A Schneider testvérek birtokába kerülnek bányák és kohók Let Creusot-ban, Franciaországban. Két évvel később létrehozták a Schneider & Cie-t.
   • 1891

    Miután fegyverek szakértői lettek, a cég belépett a feltörekvő energiapiacra.
   • 1919

    A cég Németországban és Kelet-Európában terjeszkedik az Európai Ipari és Pénzügyi Unió segítségével.
   • 1949

    Mélyreható átalakulás történt Charles Schneider irányításával a II. világháború után.
   • 1975

    A Schneider Group részesedést szerez a Merlin Gerin vállalatból, mely az egyik vezető az elektromos elosztóberendezések terén.
   • 1981-1997

    A cég maga mögött hagyja az acél- és hajógyártást, és stratégiai beszerzésekkel az áramszolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.
   • 1999

    A vállalatcsoport berendezéseket, rendszereket és vezérlőket fejleszt ki a Lexel felvásárlásával, és felveszi jelenlegi nevét.
   • 2000-2009

    Ezek az évek az organikus növekedésről és a felvásárlásokról szólnak az új piaci szegmensben: UPS, mozgásvezérlés, épületautomatizálás és biztonság.
   • 2010-mostanáig

    A Schneider Electric megerősíti pozícióját szoftverek, kritikus energiarendszerek és okos hálózati applikációk terén.

   Márkánk története

   Történelmünk során rengeteg technológiai áttörést és stratégiai döntést hoztunk meg. Tekintsen meg néhányat a vállalati felvásárlásainkból, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy megteremtsük egyedi pozíciónkat és technológiai portfoliónkat.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.