Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Energiamegtakarítás

   Az intelligens áramellátás segít a pénzmegtakarításban.


  Home-YP-ED-SA_04

  Az automatizálás energiamegtakarítással jár

  Takarítson meg energiát jelenlétérzékelőkkel, fényerőszabályzással és a napszakoknak megfelelő hőmérséklettel
  Mindig elfelejti lekapcsolni a lámpát? A jelenlétérzékelők, lámpák és előre beállított szenáriók használatával automatikusan fel- és lekapcsolódik a lámpa ha egyik helyiségből átmegy a másikba. A fényerőt automatikusan is lehet állítani attól függően, hogy elérhető-e természetes fényforrás a helyiség állandó világossága érdekében.
   
  Élvezze a legjobb megvilágítást és egyben optimalizálja az energiafogyasztást 
  Nem minden eseménynél van szükség a lámpák energiapazarló legnagyobb fokozatára. Nem kell mindent lekapcsolnia, hogy energiát spóroljon. Egyszerűen válasszon ki egy előre beállított szenáriót, hogy élvezhesse az optimális megvilágítást energiapazarlás nélkül.
   
  Az időzítés biztosítja a nyugalmat miközben energiát takarít meg. 
  Ahelyett, hogy pazarolná az energiát a villanyok felkapcsolásával azt a látszatot keltve, hogy otthon van, inkább hozzon létre saját előre beállított szenáriókat különböző napszakokra, ezzel biztosítva, hogy a villanyok különböző időközönként kapcsoljanak fel és le, elriasztva ezzel a betolakodókat és még energiát is spórolhat.

  Az egyszerűség ösztönöz arra, hogy zöldebben éljünk

  Az erő az Ön kezében van
  A teljesítményfelügyeleti funkció lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerre láthassa a jelenlegi, napi, heti és havi energiafogyasztását kilowatt/órában, enegiaköltségét vagy szénlábnyomát. iPhone-ja vagy számítógépe segítségével bárhol, bármikor felügyelheti saját energiafogyasztását.

  A távoli hozzáférés 100%-os rugalmasságot biztosít a pazarlás kiküszöbölésére
  Lépjen be hálózatába mobiltelefonjával vagy számítógépével, hogy ellenőrizni tudja, hogy égve hagyott-e valamit miután elhagyta otthonát. Egyszerűen kapcsolja ki a távoli elérhetőséggel ahelyett, hogy pazarolná az energiát amíg haza nem ér.

  Az intuitív és egységes grafikus felhasználói interfész a jó szokásokra ösztönöz
  A felhasználói interfész tartalmaz maguktól értetődő ikonokat és közérthető megfogalmazásokat és egységes a különböző vezérlőeszközök között. Könnyen megtanulható és könnyen használható. Nem kell további hordozható eszközöket vásárolnia, mert használhatja az iPhone-ját otthoni vezérlésre.


  Home-YP-ED-SA_03 

  Aktuális napi kínálat

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.