• Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

    Biztonságosabb otthon

    Tegye otthonát biztonságosabbá saját maga és szerettei számára, az intelligens biztonsági megoldásokkal.

Home-YP-ED-SE_03

Folyamatos védelem

Fel-le kapcsolja a villanykapcsolókat a konyhában vizes kézzel? Szárította már a haját a párás fürdőszobában, zuhanyzás után? Egyre több elektromos és elektronikai eszközöket, például tévéket és rádiókat szerelnek nedves helyiségekbe, mint például fürdőszobákba, erkélyekre és kertekbe. Ilyenkor a vízhatlanná tétel és az időjárástól való védelem kiemelkedően fontossá válik.

Áram-védőkapcsolóval védett aljzataink biztonságos használatot tesznek lehetővé, míg a Kavacha membránból készült kapcsoló- és aljzatburkolatok védelmet biztosítanak Önnek és családjának a nedves kézzel történő használatból fakadó veszélyes áramszivárgások ellen. Ezenkívül a kismegszakítók (MCB-k) és hibaáram-védelmi eszközök (RCD-k) megbízható elektromos elosztást és védelmet kínálnak az otthonába telepített áramköröknek.


Home-YP-ED-SE_04

Szünetmentes biztonság és védelem

Villámlás vagy valamilyen elektronika által okozott túlfeszültség és impulzuscsúcsok károsíthatják értékes otthoni szórakoztató berendezéseit, míg a hirtelen áramkimaradás lerövidítheti az élettartamukat.

A biztonságos és folyamatos áramforrás elengedhetetlen az otthoni eszközökhöz és rendszerekhez. A túlfeszültség elleni védőberendezésünk jobb minőségű elektromos túlfeszültség elnyelést biztosít, és a szünetmentes áramforrások (UPS) segítenek a biztonsági és szórakoztató rendszerei folyamatos energia ellátásában és megfelelő működésében.

Home-YP-ED-SE_05

Aktuális napi kínálat