Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Megbízható adatkezelés a DIGITÁLIS élethez

   Biztonságos felhőszolgáltatásokat nyújtani a világ egyik legmagasabb adatsűrűségű adatközpontjából? Igazán merész elképzelés. A Schneider EcoStruxure™ IT révén a Telefónica Alcalá adatközpontja megbízható szolgáltatásokat nyújt, amelyek lépést tartanak az ügyfelek egyre növekvő DIGITÁLIS életével, miközben rekeszenként megdöbbentő mértékű, 14 kW teljesítményű feldolgozást végez.

   Megtekintés most
  • Default Alternative Text

   ÖSSZEKAPCSOLVA akár esik, akár fúj

   Biztosítani, hogy 4000 diák bármilyen időjárási viszonyok között ÖSSZEKAPCSOLVA maradjon a világszínvonalú oktatással? Igazán merész elképzelés. A Bainbridge Island School District a Schneider EcoStruxure™ IT használatával biztosítja iskoláiban a csatlakozási lehetőségeket, így diákjai nem hagynak ki egyetlen órát sem, akár esik, akár fúj.

   Videó megtekintése
  • Default Alternative Text

   Az adatközpont korszerűsítési kockázatainak kiegyenlítése

   Az adatközpont korszerűsítése nem könnyű. A sikeres korszerűsítéshez a felhő, a kollokáció és a telephelyi eszközök megfelelő kombinációjára van szükség, és az Ön által meghozott döntések nagy hatással lehetnek az üzleti teljesítményre.

   A jelentés tekintése
  • Default Alternative Text

   A következő nagy ötlet

   Képzelje el: van egy jó ötlete, és az hirtelen globálissá válik.
   Az adatközpontja készen áll a következő nagy ötletre?

   Videó megtekintése

   EcoStruxure™ IT

   Egy összekapcsolt világban, a kritikus információk és adatok védelme fontosabb, mint valaha. Biztosítsa, hogy az adatközpont fizikai infrastruktúrája gyorsan alkalmazkodhasson az IoT és a növekedés általi jövőbeli kereslet támogatásához – a felhőben és a perifériákon – anélkül, hogy a rendelkezésre állást vagy a működési hatékonyságot veszélyeztetné.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Ismerje meg az EcoStruxure for Data Center rendszert

   Ismerje meg, hogyan használhatja a csatlakoztatott eszközök adatait hasznos információként az adatközpont rugalmasabb, hatékonyabb és erőteljesebb legyen. A webes előadás megtekintése

   Az EcoStruxure for Data Center a számok tükrében

   • 30%-os növekedés az üzemek kihasználtságában
   • 30%-os csökkenés a hamis riasztások számában
   • 60%-kal gyorsabb megvalósítás
   Alapértelmezett alternatív szöveg
   • Adatközpontok és hálózati rendszerek

    Adatközpontok fizikai infrastrukturális megoldásainak vezető szállítója vagyunk azok teljes életciklusa során.

    További információk
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg
    Felhőszolgáltatást és szolgáltatást nyújtó szolgáltatók A digitalizálás mértékének és sebességének növekedésével megoldásaink segítenek a felhő-, távközlési és kolokációs szolgáltatóknak magabiztosan a jövőbe tekinteni. További információk
   • Bankpénztáros a bankfióknál
    Bank és Pénzügyek Segítünk banki és pénzügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek, hogy megvalósítsák a fenntartható növekedést, kezelni tudjanak az üzemeltetési kockázatokat és sikeres legyen a digitális váltásuk. További információk

   Ügyféltörténeteink – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Tekintsen a színfalak mögé, nézze meg, hogy gyorsan telepíthető, előregyártott adatközpontjaink hogyan segítik a LEGO film, a Mátrix és a Nagy Gatsby mögött álló animációk és vizuális hatások stúdióját.

   • Bainbridge Island iskolai kerület

    Az EcoStruxure™ IT folyamatos oktatást biztosít egy nagyszerű tanulási környezetben. Folyamatos munkamenet biztosítása az iskola számára a teljes hálózat valós idejű láthatóságával.

   • Telefónica

    A Telefónica’s Alcalá által működtetett adatközpont az EcoStruxure™ IT segítségével rekeszenként akár 14 kW feldolgozására is képes, miközben megbízható módon biztosítja a szolgáltatásokat. Ismerje meg, hogyan növelte a Telefónica a kapacitását és javította költséghatékonyságát.

   • Internap

    Az Internap megadja az ütemet a moduláris és bővíthető termékeink kombinálásával, kolokációs szolgáltatóként a megbízható adatátviteli infrastruktúra-megoldás érdekében.

   • Innovációs csúcstalálkozó világ körüli túra

    Fedezze fel innovációs csúcstalálkozóinkat, ismerje meg, hogyan bonthat szárnyakat egy gyorsan változó világban. Csatlakozzon hozzánk következő innovációs csúcstalálkozónkon Párizsban, április 5-6-án, ahol felkészülünk a digitális gazdaság beindítására.

    Csatlakozzon a digitális forradalomhoz!
    Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.