Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   2050: a szénsemleges JÖVŐ éve

   Szénsemleges jövőről álmodozni? Igazán merész gondolat. Különösen, ha azzal együtt, hogy több millió embernek biztosítunk környezetbarát energiát, még az öregedő országos hálózatot is fejleszthetjük. Az Enel vállalat sikerét a Schneider EcoStruxure™ Grid használata garantálja.

   Megtekintés most
  • Default Alternative Text

   Vihar idején is MEGBÍZHATÓ működés

   Biztosítani, hogy még a legextrémebb vihar idején se menjen el az áram a kiszolgált 1,5 millió háztartásban? Igazán merész gondolat. Az SA Power Networks óriási kiterjedésű hálózata számára a Schneider EcoStruxure™ Grid garantálja a MEGBÍZHATÓ felügyeletet és kezelést, és ezzel tesz azért, hogy a Dél-Ausztráliában élő emberek extrém időjárási körülmények között is biztonságban tudhassák magukat.

   Videó megtekintése További információk

   EcoStruxure™ Grid

   A zökkenőmentes helyi termeléstől és a hálózat határának integrálásától az áthidaló keresletig és ellátásig, az EcoStruxure™ Hálózat megnöveli hálózata hatékonyságát a fenntartható hálózatokért.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Engedje szabadjára a digitális hálózatot

   A hálózat modernizálása és digitalizálása egy növekedési lehetőség a közművek számára. Növeli a megbízhatóságot, fenntarthatóságot biztosít, javítja a hatékonyságot és a biztonságot, fokozza a teljesítményt. Olvassa el a blogbejegyzést

   Energiaipari tények és trendek

   • 75 milliárd IoT-kapcsolattal rendelkező eszköz 2025-re
   • 58% növekedés a globális energiaigényben 2040-re
   • 72% csökkenés a napenergia árában 2009 óta
   Alapértelmezett alternatív szöveg
   • Az energia új világa A dekarbonizáció, a decentralizáció és a digitalizációs folyamatok által vezérelt új energiavilágban a közműveknek innovációra és fejlődésre van szükségük.
   • Elérkezett az energia jövője A digitalizálás, a decentralizáció és a dekarbonizáció átalakítja a villamosenergia termelését, szállítását, elosztását és fogyasztását. Többet is megtudhat stratégiai vezérigazgatónktól, Emmanuel Lagarrigue-tól a Bloomberg által készített, „Az energia jövője konferencia” című interjúban.
   • Az intelligens hálózatok elérik maximális teljesítőképességüket
    EcoStruxure for Electric Utilities Az intelligens közműveknek az intelligens hálózatok, új üzleti modellek és új ügyfélszolgálatok felé kell fejlődniük, túlmutatva az energiakereskedelmen. Fedezze fel, hogyan
   • Hőenergia, távvezetékek és gyönyörű naplemente
    Digitális alállomás Új megoldásunk az interoperabilitást, a kiberbiztonságot és a kapcsolódást ötvözi az IoT-re építve, hogy megkönnyítse az életét, és valós idejű információkat gyűjtsön a terepitől a vállalati szintig az eszközkezelés terén. Tudjon meg további részleteket

   Ismerje meg az EcoStruxure™ Grid ügyféltörténeteit

   • Innovation Summit World Tour

    Fedezze fel innovációs csúcstalálkozóinkat, ismerje meg, hogyan bonthat szárnyakat egy gyorsan változó világban. Csatlakozzon hozzánk a következő Innovation Summiton Párizsban, április 5-6-án, ahol felkészülünk a digitális gazdaság beindítására.

    Csatlakozzon a digitális forradalomhoz!
    Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.