Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Az INNOVÁCIÓ motorja

   Az EcoStruxure™ révén minden szinten teszünk az innovációért. Ismerje meg, hogy hogyan valósítja meg a Schneider Electric ezeket a merész gondolatokat az IoT-képes, összekapcsolt termékek INNOVATÍV kínálatával, a peremhálózatok kezelésével, valamint hatékony alkalmazásokkal, elemzési eszközökkel és szolgáltatásokkal.

   Megtekintés most Ügyfeleink sikerei
  • Default Alternative Text

   2020: A cél a NULLA HULLADÉK

   NULLA HULLADÉK 2020-ra a gyártó üzemekben? Igazán merész gondolat. A Whirlpool Corporation a Schneider EcoStruxure™ segítségével használja ki az adatokban és a szakértői támogatásban rejlő lehetőséget fenntarthatósági stratégiájának előmozdítására és megvalósítására.

   Videó megtekintése
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   A digitális gazdaságban a bátor ötleteknek és innovációknak versenyképeseknek kell lenniük. A Schneider Electric Innovation Summit-jai arról szólnak, hogy felkészítsék Önt a korszak vezető szerepére.

   További információk

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   Az EcoStruxure a Schneider Electric otthonokba, épületekbe, adatközpontokba, infrastruktúrába és iparágakba szánt IoT-képes nyílt, plug-and-play interoperábilis architektúrája és platformja.

   Az EcoStruxure innovációt visz minden szintbe az összekapcsolt termékektől az élvezérlésig, valamint az alkalmazásokba, elemzésbe és szolgáltatásokba a szakértelem 6 tartományában – energiatermelés, IT, épületek, gépek, üzemek és hálózat – a biztonság, a megbízhatóság, a működési hatékonyság, a fenntarthatóság és az ügyfelekkel való összeköttetés terén is fokozott értéket biztosítva.

   Kiemelt ügyféltörténetek

   • ArcelorMittal

    Az ArcelorMittal a Schneider EcoStruxure™ Plant segítségével gondoskodik az acél minőségéről, a környezetbarát gyártásról, illetve arról, hogy a termelés soha ne álljon le.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates szálloda

    A legnagyobb Hilton Garden Inn az Egyesült Államokon kívül egyike a Hilton leginkább hatékony és fenntartható szállodáinak.

   • SA Power Networks

    Biztosítani, hogy még a legextrémebb vihar idején se menjen el az áram a kiszolgált 1,5 millió háztartásban? Igazán merész elképzelés.

   • Telefónica

    A Telefónica’s Alcalá által működtetett adatközpont a Schneider EcoStruxure™ IT segítségével rekeszenként akár 14 kW feldolgozására is képes, miközben megbízható módon biztosítja a szolgáltatásokat.

   Figyelem! | IoT: A Digital Economy sorozat beindítása

   Az IoT újradefiniálja az üzleti élet és a fogyasztók interakciójának látképét. Innovatív technológiákhoz, adatok hegyeihez való példátlan hozzáférhetőséget és növekvő vevői elvárásokat tapasztalunk. Nincs olyan iparág, ami ne lenne ebben érintett. Ez a Schneider Electric által támogatott exkluzív CNBC-sorozat a digitális gazdaságba való átmenet színhelyét meghatározó trendeket és technológiákat vizsgálja.
   • Innovation Summit World Tour

    Fedezze fel innovációs csúcstalálkozóinkat, ismerje meg, hogyan bonthat szárnyakat egy gyorsan változó világban. Csatlakozzon hozzánk a következő Innovation Summiton Párizsban, április 5-6-án, ahol felkészülünk a digitális gazdaság beindítására.

    Csatlakozzon a digitális forradalomhoz!
    Default Alternative Text

   Az EcoStruxure a számok tükrében

   • 21 000 rendszerintegrátor és partner egyetlen ökoszisztémában
   • 1,5 millió felügyelt eszköz
   • Több mint 40 kereskedelmi digitális szolgáltatás
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Ismerje meg EcoStruxure™ megoldásunkat

   Ez a különálló, nyitott IoT rendszer, mellyel teljessé teheti napjaink digitális világát, az EcoStruxure™ gyökeres változást hoz. Fedezze fel a tárgyak internetének biztonságot, megbízhatóságot, hatékonyságot, fenntarthatóságot és kapcsolódási képességet növelő előnyeit. Töltse le
   Alapértelmezett alternatív szöveg
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.