Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Az EcoStruxure platform megismerése

   Az IoT-kompatibilis alkalmazások gerince. Alakítsd át a hálózatba kapcsolt vállalkozásodat az alapvető technológiai platformunkon keresztül.

   Videó megtekintése
  • Default Alternative Text

   Új kutatás a tárgyak internetének innovációjában

   Az MIT és a Hongkongi Tudomány és Technológia Egyetem új felfedezései betekintést nyújtanak a jövő csatlakoztatott eszközeibe, az energiatakarékos épületekbe és az intelligens városokba.

  • Default Alternative Text

   Befektetés a tárgyak internetének oktatásába

   Az ESCP Europe-pal partnerségben létrehoztuk az IoT Chairt, gondoskodva arról, hogy a holnap vezetői megértsék a változó üzleti környezetet az IoT-korban.

   Megtekintés most

   EcoStruxure™ Platform

   A digitális alátámasztás, amely összekapcsolja a kategóriavezető OT-megoldásokat a legújabb IT technológiával, így műveletei során felszabadíthatja a rejtett értékeket, és valóban kihasználhatja a „Dolgok Internetében” rejlő hatalmas potenciált.
   • Közös innováció: A digitális átalakítás gyorsítása és méretezése

    A Schneider Electric digitális szövetségi partnereinek, például a Microsoftnak, az Accenture-nek, az induló vállalkozásoknak és az ügyfeleknek a közös innovációs ökoszisztémája lehetővé teszi a vállalat számáea, hogy az IoT-architektúrát, az EcoStruxure-t az egyes ügyfelek digitális útjához méretezzük. A Deloitte „The Edge” épület esettanulmánya bemutatja a jobb energiahatékonyság érdekében bevezetett innovatív digitális megoldásokat

   • Az IoT-ökoszisztéma kihasználása

    Nyílt szabványokon alapuló megközelítésünket az ipari szabványügyi testületekkel, például az Industrial Internet Consortiummal, az IEEE-vel és az Open Interconnect Consortiummal, valamint az iparág vezetőivel, például a Microsoft, a PTC, az ARM, a Dell, a Cisco, az Intel, a Hewlett-Packard Enterprise, a SIGFOX, a Salesforce, a Kinvey és az IBM cégekkel való együttműködésünk erősíti.

   • A Tárgyak Ipari Internete (IIoT) értékének felszabadítása

    Cyril Perducat csatlakozik egy beszélgetéshez a Hardwired-ben, ahol az IIoT-ről, a mesterséges intelligenciáról (AI) és arról az értékről fognak beszélgetni, amelyet az EcoStruxure biztosít ügyfeleinknek.

   • Az EcoStruxure platform megismerése

    Az IoT-kompatibilis alkalmazások gerince. Alakítsd át a hálózatba kapcsolt vállalkozásodat az alapvető technológiai platformunkon keresztül.

    Fedezze fel az EcoStruxure rendszert

    Egyetlen IoT-rendszer, amely versenyképessé teszi Önt napjaink digitális világában. Az EcoStruxure forradalmi megoldás. Fedezze fel a kibővített értéket vállalkozása számára a biztonság, megbízhatóság, hatékonyság, fenntarthatóság és csatlakoztathatóság terén.
    Töltse le
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.