Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • 25%-kal alacsonyabb energiafelhasználás az iskolákban

  Egy nagy épületet ábrázoló kép
  Portugáliában, a Schneider Electric EnergySTEP@Work kísérleti projektben résztvevő lisszaboni iskolák az energiamegtakarításból származó összegeket tőkeberuházásokra és a tanárok továbbképzésére fordítják. „A XXI. században az internetre való csatlakoztathatóság és a környezettudatosság terén már nincsenek kompromisszumok. Az IKT ágazat képes megalapozni végső célunk megvalósítását, vagyis hogy az ország valamennyi iskolája semleges széndioxid-kibocsátású és energetikai szempontból önellátó legyen.” – mondta João Fernandes, a Parque Escolar, a felsőoktatási intézmények infrastrukturális korszerűsítésének végrehajtásáért felelős állami vállalat informatikai igazgatója.

  Emberközpontú, egységesített energiagazdálkodási megoldással ez lehetséges

  A Schneider Electric EnergySTEP@Work alkalmazása egy átfogó IKT energiagazdálkodási program, amely egyetlen, egységesített IP hálózaton keresztül csökkenti az energiafogyasztást, lehetővé téve az energiafelhasználás valós idejű nyomon követését és felügyeletét.

  A program eddigi sikerei:

  • A kísérleti iskolákban az alacsonyabb energiafelhasználásból eredően jelentős költségmegtakarítás keletkezett, amely összeget tőkeberuházásokra, a tanárok továbbképzésére és más kezdeményezésekre lehetett fordítani.
  • Az iskolák IKT, világítási és HVAC rendszerének központosított irányításával 25%-kal csökkent az energiafelhasználás, ami éves szinten megközelítőleg 13 200 dollár (USD) megtakarításnak felel meg.
  • Az EnergySTEP@Work helyszíni tanulási lehetőségeket is teremtett. A rendszert a diákok tesztelték és értékelték, ahogy a végponttól végpontig tartó rendszer telepítésében és konfigurálásában is részt vettek, amely részét képezte a diplomaprojektjüknek.
  • Sok diák esetében láttuk, hogy megváltozott az energiahasználattal és a jövővel kapcsolatos gondolkodása.

  Nézze meg és tudjon meg többet arról, hogy takaríthat meg szervezete több energiaköltséget az EnergyStep@Work program segítségével
  További információ
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.