• Life Is On a városokban

Alapértelmezett alternatív szöveg

A Schneider Electric küldetése, hogy ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva olyan innovatív termékeket és megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek használata egyszerűbbé teszi az érintettek életét. Szakértelmünkre és megoldásainkra alapozva folyamatosan új, hatékonyabb és megtakarítást generáló lehetőségeket keresünk. Az energiagazdálkodás és az automatizálás nemzetközileg elismert szakértőjeként eltökélt célunk a a hálózati csatlakozás, a fenntarthatóság, a hatékonyság, a megbízhatóság és a biztonság javítása öt elsődleges területen: otthonainkban, városainkban, ipari létesítményeinkben, épületeinkben és a felhő-alapú alkalmazások terén.

Hálózati csatlakozás

Egy okos városban fizikai infrastruktúra-eszközök intelligens hálózata valós idejű adatokat gyűjt a város közlekedésével, az épületekkel és az energiaszállító rendszerekkel kapcsolatban. Az összegyűjtött adatok segítségével a városvezetők és a városban élők egyaránt időt és költséget takaríthatnak meg. A Schneider Electric megoldásaival akár 30%-kal több energia takarítható meg, 20%-kal csökkenthető a vízveszteség, 30%-kal az utcai bűnözés, és 20%-kal lerövidül az utazáshoz szükséges idő. Technológiai megoldásaink összekötik a várost a benne élőkkel.

Fenntarthatóság

A forgalmi torlódások, a magasabb CO2-kibocsátás, illetve a zajszennyezés helyzete új módszerek és technológiák alkalmazása nélkül nem oldható meg. A fenntartható városok érdekében az elektromos járművekhez olyan töltőberendezéseket kínálunk, amelyeket akár saját garázsunkban, vagy parkolóházakban, illetve kikötőkben is használni lehet. A parthoz közelítő tengeri hajóknak csökkentett üzemanyagfogyasztásra, alacsonyabb kibocsátásra, zajszennyezésre, illetve rezgéscsökkenésre vonatkozó előírásokat kell betartaniuk. Kikötői áramelosztási megoldásainkkal a kikötők tisztábbá és biztonságosabbá tehetők.

Hatékonyság 

A városvezetés mint irányító, a polgárok mint a centrum, a technológia mint a lehetőségek forrása, és a hozzánk hasonló vállalatok mint megbízható partnerek közreműködésével építhető fel hatékonyan működő ökoszisztéma. A növekvő igényeknek való megfelelés mellett biztosítjuk a folyamatos áramellátást. Megoldásainkon keresztül megkapja a hálózatkiesések csökkentéséhez és a jobb minőségű áramellátáshoz szükséges eszközöket. Szivárgásérzékelő rendszereinkkel, energiafelhasználás- és folyamatoptimalizáló megoldásainkkal, viharfigyelő és szennyvízkezelő rendszereinkkel, illetve városi árvízvédelmi rendszereinkkel a vízügyi hatóságok csökkenthetik a vízveszteséget. 

Megbízhatóság / Biztonság 

Egy okos város képes az áramszünetek és áramkimaradások, az energiabiztonsággal, illetve energiaminőséggel kapcsolatos problémák, a szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírásoknak való megfelelés és az áramellátás szűk keresztmetszeteinek kezelésére. A Schneider Electric prediktív vizsgálati eszközei segítségével proaktív módon alkalmazkodhat az időjárással kapcsolatosan kialakuló krízishelyzetekhez. A közműszolgáltatók még a vihar előtt tudják, hová kell összpontosítani erőforrásaikat. A kórházak számára kifejlesztett egészségügyi és biztonsági megoldásaink alkalmazása mellett a páciensek és az egészségügyi dolgozók is nyugodtan, biztonságos, egészséges és kényelmes környezetben pihenhetnek, illetve dolgozhatnak.

Az alábbi írás egy Schneider Electric cikk kivonatát tartalmazza: In Our Cities. Teljes cikk elolvasása
További információ
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.