• A Smart Panel feltárja az energiafelhasználással kapcsolatos adatokat, ami az első lépés az épületek energiahatékony működéséhez

Alapértelmezett alternatív szöveg
Kapjon világos képet épülete energiafogyasztásának helyéről, időpontjáról és módjáról A Smart Panel valós-idejű mutatókkal segíti Önt informált, költséghatékony döntést hozni épülete energiafelhasználásval kapcsolatban. Az épületüzemeltetési költségek 20%-át az energiafogyasztás teszi ki.

Most világos képet kaphat az energiafogyasztás pontos helyéről és időpontjáról

A Schneider Electric Smart Panel energiafelügyeleti megoldásai hathatós segítséget nyújtanak a kis- és közepes vállalkozások környezetvédelmi és üzemeltetési célkitűzéseinek megvalósításához.

A kisfeszültségű kapcsolóberendezések technológiája az alábbi funkciók segítségével egyszerűsíti az energiahatékonyság javítását célzó intézkedések meghozatalát:

  • Az energiafelhasználás típus (világítás, fűtés, meleg víz, légkondicionálás stb.) és terület (irodák, raktár, parkoló stb.) szerinti összevetése, hogy világos képet kapjon az energiafogyasztás helyéről, időpontjáról és módjáról.

Nézze meg online, hogy működik az Energy Operation alkalmazásmegoldás!
További információ
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.