Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Male workers using laptop near an oil well, oil and gas, energy management  

   MŰSZAKI KÉPZÉS

  • Sikertörténetek Elektromos installációk optimalizálása

   A piacvezető szálloda és kaszinó, a Wynn Macau a Schneider Electric-t bízta meg egy egyedi igényekre szabott MV kompetenciamenedzsment program megszervezésével, amelynek célja az volt, hogy a cég munkatársai elsajátítsák az elektromos berendezések biztonságos működtetéséhez szükséges ismereteket. A műszaki képzési programokért felelős vezetőink a fogyasztói igények felmérése alapján kialakított egyedi programot dolgoztak ki, amely e-learning képzést, 3D oktatást, prezentációs tréningeket és záróvizsgát foglalt magában.

   Default Alternative Text
  • Sikertörténetek Képzés a Kuwait Oil Company-nál

   Az olaj és gáz iparág egyik piacvezető szereplőjének számító Kuwait Oil Company a mi kompetencia-menedzsment programunkat vette igénybe a cégnél dolgozó munkatársak képzettségi szintjének javítása érdekében. A program célja az alkalmazottak szakmai előremenetelének előmozdítása, hogy belőlük váljanak a cég jövőbeni vezetői. A Kuwait Oil Company belénk vetett bizalma és a szoros együttműködés igazolja, hogy kompetencia-menedzsment programunk képes minden egyedi igényt kielégíteni. Az egyedi igények szerint kialakított 18-hetes képzési program hozzájárult ahhoz hogy a Kuwait Oil Company megvalósíthassa kitűzött célját, a fiatalokból álló résztvevők jelentős fejlődést mutattak a munkavédelem és a biztonság terén. Mindez az elsajátított ismeretek folyamatos ellenőrzésének és a záróvizsgának köszönhető.

   Oil refinery at night, oil and gas.

   Villamosenergia-elosztás

   A megbízható áramellátás biztosításához szükséges ismeretek
   Katalógus letöltése

   Értékajánlat

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Azonnali megtérülés A képzés hatékonyságának mérése a személyzet teljesítménye alapján történik. A képzési programjainkban résztvevők azonnal hasznosítani tudják frissen szerzett ismereteiket és tudásukat.
   • Oktatás ikon Az oktatók kulcsszerepe Oktatóink kivétel nélkül saját területeik kimagasló szakértői. Tudják, hogyan kell tanítani, és az elméleti oktatás mellett gyakorlati képzést is biztosítunk.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.