• Default Alternative Text

  StruxureWare Data Center Expert

 • Alkalmazástámogató szoftverek optimalizált adatközponthoz

  A DCIM szoftverek folyamatos terjedése megváltoztatja a legnagyobb vállalatok adatközpontjainak üzemeltetését és kezelését. Joel Stone, a Century Link alelnőke ismerteti a DCIM megoldások alkalmazásában rejlő számtalan előnyt.

 • A Sky a Keysource-t és a Schneider Electric-t bízta meg Egyesült Királyságban található adatközpont infrastruktúrájának kezelésével

  A Sky egy új DCIM rendszert épített ki az Egyesült Királyságban található adatközpontjaiban, amellyel célja az üzemeltetés hatékonyabbá tétele, a teljesítmény növelése, a költségek csökkentése és hatékonyság javítása valamennyi érdekeltsége területén.

  További részletek
  Default Alternative Text
 • A Massachusetts-i egyetem orvostudományi központjának adatközpontját a StruxureWare alkalmazás kezeli

  A technológiai fejlődés folyamatos, gyors ütemű és komplex folyamat. Hogyan tudnak lépést tartani ezzel a különböző szervezetek? A választ a flexibilis, adaptálható és agilis adatközpont-felügyeleti szoftver alkalmazása jelenti.

  További részletek
  Technician in Data Center Server Room, data center operations.
 • A koreai Busan Bank egy magas szinten optimalizált és energiahatékony adatközpontot hozott létre

  A Busan Bank a StruxureWare for Data Centers szoftverben olyan innovatív eszközre lelt, amely segít megfelelő egyensúlyt teremteni a működési költségek és az adatközpont elvárt rendelkezésre állási szintjének fenntarthatósága között.

  További részletek
  Data Centers
 • A GLOBAL-FOUNDRIES adatközpontját érintő energetikai kihívások kezelése

  Az üzleti igények növekedésével az adatközpont környezete egyre összetettebbé vált, a rendszer egyre több funkciót, összehangolt rendszereket és jelentősen több villamosenergiát igényelt.

  További részletek
  server racks in a server room, big data analytics
 • A Bangkok Insurance egy adatközpont-felügyeleti rendszer telepítése mellett döntött

  A biztosítási ágazatban igen kiélezett a verseny a különféle termékek és új szolgáltatások területén, ahol az egyes szereplők sikerének kulcsát az adatok jelentik.

  További részletek
  Data Centers
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.