Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Computer technician in server room, data center operations

   StruxureWare Data Center Operation

  • Olvasás

   • Read more about Schneider Electric solutions

    A Gartner Magic Quadrant 2014-es tanulmányában adatközponti infrastruktúramenedzsment területen a Schneider Electric VEZETŐ besorolást kapott.

    A Schneider Electric büszke a világ vezető kutató és tanácsadó cége, a Gartner Magic Quadrant című tanulmányában neki adott legmagasabb szintű elismerésre. A Magic Quadrant meghatározott kritériumok szerint, szigorú, több hónapos értékelési folyamatot követően állítja rangsorba a nagyobb technológiai piacon működő szolgáltatókat. Itt olvashatja el a teljes Gartner tanulmányt.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    StruxureWare Data Center Operation – Adatlap

    Részletes termékprospektus a StruxureWare Data Center Operation mélyreható áttekintésével, beleértve az összes modult is.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    StruxureWare Data Center Operation for Colocation – Adatlap

    Részletes termékprospektus a StruxureWare Data Center Operation for Colocation mélyreható áttekintésével, beleértve az összes modult is.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    118. sz. tanulmány: Virtualizáció és felhő alapú számítástechnikai megoldások: Optimalizált áramellátás, hűtés és felügyeleti rendszerek az előnyök teljes kiaknázásához

    A virtualizáció, mint a felhő alapú számítástechnikai megoldások motorja, az adatközpont teljes fizikai infrastruktúrájára pozitívan hat. A gyakran előforduló magas teljesítménysűrűség problémákat okozhat a meglévő rendszerek hűtési kapacitásában. A fizikai szerverek konszolidációjával együtt járó alacsonyabb energiafogyasztás a gyakorlatban ronthatja az adatközpont energiafelhasználási hatékonyságát (PUE). Az idő és hely szerint eltérő dinamikus terhelések növelhetik az állásidő kockázatát a rack-szintű áramellátás és a hűtési stabilitás figyelmen kívül hagyásával. Végül, az erősen virtualizált környezet hibatűrő jellege a fizikai infrastruktúrában szükséges redundancia-szint megfelelősége tekintetében vethet fel kérdéseket. A tanulmány a virtualizációval kapcsolatos fenti problémák kezelésére keres és kínál lehetséges megoldásokat vagy módszereket.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    173. sz. tanulmány: Áramellátásra és hűtésre vonatkozó iránymutatások számítástechnikai rendszerek kolokációs adatközpontokban történő telepítéséhez

    A kolokációs adatközpont létesítését tervező bérlők közül néhányan úgy gondolják, hogy az áramellátásra és hűtésre vonatkozó bevett gyakorlatok kevés mozgásteret engednek nekik. Egy megfelelően hatékony, elfogadható energiafelhasználási politikával azonban csökkenteni lehet a termikus berendezések üzemszünete és az emberi mulasztás okozta leállások előfordulását, valamint a kihasználatlan kapacitást, miközben meg lehet hosszabbítani az eredetileg bérelt tér élettartamát, megspórolva ezáltal a túlméretezett helyiségek bérlési költségét. A tanulmány kitér a kolokációs adatközpontok kihasználatlan teljesítményének, hűtésének és térkapacitásának okaira, illetve bemutatja, hogy a nagy sűrűségű rackes áramelosztás, a légtartályrendszer és más módszerek hogyan javítják a rendelkezésre állást és a hatékonyságot. A tanulmány emellett bemutat néhány, a fenti problémák kezelésére alkalmas felhasználási stratégiát.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    170. sz. tanulmány: A DCIM megoldások értékelésével és alkalmazásával kapcsolatos gyakori csapdák elkerülése

    Az adatközponti infrastruktúramenedzsment (DCIM) szoftverek alkalmazásának előnyei sokak számára nyilvánvalóak, mégis akadnak olyanok, akik más tapasztalatokkal rendelkeznek. A kutatások során fény derült néhány olyan csapdára, amelyet a végfelhasználóknak ajánlott elkerülni a DCIM megoldások értékelése és alkalmazása során. Nem megfelelő megoldás választása, nem megfelelő folyamatok alkalmazása, vagy a szükséges elkötelezettség / tulajdonjog / tudás hiánya esetén a kiválasztott eszközkészlet nem lesz képes a rendeltetés szerinti értéket közvetíteni. A tanulmány megmutatja Önnek, melyek a leggyakoribb csapdák, és gyakorlati útmutatóval szolgál arra vonatkozóan, hogyan lehet ezeket elkerülni.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    107. sz. tanulmány: Hogyan lehet adatközponti infrastruktúramenedzsment szoftverrel hatékonyabbá tenni a tervezési folyamatot és csökkenteni a működési költségeket

    Az IT csapat számára az egyik legnagyobb kihívást a vállalatvezetők azon elvárásának teljesítése jelenti, hogy a csak költségeket növelő adatközpontokat üzleti értéket előállító részleggé alakítsák át. Az adatközpontok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy gyorsabban reagáljanak a piaci igényekre, és így jelentősen javíthatják az eredményességet. A tanulmány számos példán keresztül mutatja be, hogy az adatközponti infrastruktúramenedzsment szoftvereszközök segítségével miképpen lehet egyszerűsíteni az operatív folyamatokat, csökkenteni a költségeket és felgyorsítani az információk rendelkezésre állását.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    161. sz. tanulmány: az adatközpontok energetikai költségeinek és széndioxid-kibocsátásának hozzárendelése az informatikai felhasználókhoz

    Az energetikai költségeknek és a széndioxid-kibocsátásnak a mérése, illetve az informatikai felhasználókhoz történő hozzárendelése valóban bonyolult szoftvereket és műszereket igényel? Vagy vannak erre egyszerű, alacsony költségű megoldások is? Mennyire kell pontosnak lennünk? Ez a tanulmány áttekintést nyújt az energetikai költségek és a széndioxid-kibocsátás hozzárendelésével kapcsolatos stratégiákról, valamint ezek pontosságáról. Láthatjuk majd, hogy bármely adatközpont esetén - legyen az nagy vagy kicsi, régi vagy új - könnyen és kis költséggel el lehet végezni az energetikai költségek és a széndioxid-kibocsátás hozzárendelését, ám a pontosság növelésével párhuzamosan a költségek és a bonyolultság nő, a ROI pedig csökken.

    További információ
   • Read more about Schneider Electric solutions

    171. sz. tanulmány: Adatközponti fizikai infrastruktúra vásárlása vagy kiszervezése éri-e meg jobban?

    Annak eldöntéséhez, hogy mi éri meg jobban, továbbfejleszteni egy meglévő adatközpontot, vagy kiépíteni egy újat, esetleg bérelni egy helyiséget egy kolokációs adatközpontban, mennyiségi és minőségi tényezőket egyaránt figyelembe kell venni. A 10 éves TCO valószínűleg a kiszervezés helyett a továbbfejlesztést vagy új központ építését részesíti előnyben, de a tanulmány bemutatja, hogy a közgazdaságtani szempontokat egy adott vállalkozás esetében számos dolog, többek között pénzforgalmi mérlege, a telepítésre rendelkezésre álló időkeret, az adatközpont várható élettartama, jogszabályi előírások és egyéb stratégiai tényezők felülírhatják. A tanulmány bemutatja, hogy kell a megfelelő döntés meghozatala érdekében felmérni ezeket a kulcsfontosságú tényezőket.

    További információ
  • Tanulás

   DCIM blog


   Szeretne többet megtudni az adatközpont-felügyeleti rendszerekről, és hogy mi történik a piacon? Kövesse a DCIM témában felmerülő gondolatainkat. További információ

   StruxureWare for Data Centers vevőszolgálat és online közösség


   Segítségre van szüksége egy szoftverrel kapcsolatban, vagy szeretne többet tudni arról, mire használható egy program? Látogasson el online vevőszolgálati és közösségi oldalunkra, ahol azonnal választ talál kérdéseire és segítséget kap szoftverekkel kapcsolatos problémáira. További információ
  • Megfigyelés

   • DCIM, a Data Center Manager és a szoftverirányítású adatközpont

    A DCIM rendszerek és a szoftverirányítású adatközpontok elterjedésével elképzelhető, hogy a jövőben a Data Center Manager végzi majd az IT berendezések felügyeletét, ahogy az IT ágazatban a hangsúly egyre inkább az absztrakt vagy virtualizált IT szolgáltatások felé tolódik el.
   • 10 valós forgatókönyv, ahol a DCIM fontos szerepet tölt be

    Ha még nem ismeri a DCIM előnyeit, vagy ha épp most készül átállni DCIM rendszerre, az alábbi tájékoztató videóból megtudhatja hogyan változtatja meg adatközpontja működési hatékonyságát a DCIM rendszer.

   • Az adatközpont teljes átvilágítása a StruxureWare for Data Centers alkalmazással

    A Schneider Electric StruxureWare for Data Centers szoftvercsomagja segítségével csökkentheti az energiafogyasztást, javíthatja az energiahatékonyságot és minden szükséges jelentést elkészíthet.
   • Nagy kihívást jelentő problémák megoldása a StruxureWare for Data Centers alkalmazással

    Adatközpontot üzemeltetők: Szeretnének a vállalati erőforrások megőrzése mellett javítani az üzleti teljesítményen? Megtehetik a Schneider Electric StuxureWare for Data Centers szoftvercsomagjával.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.