• Default Alternative Text

  Resource Advisor

Businessman drawing a cloud with a black marker, cloud services, cloud service providers.

Kihívások

Olyan rendszerre van szüksége, amely összegyűjti és központosítja a beszámolók, elemzések készítéséhez, és a döntéshozatalhoz szükséges energiahatékonysági és fenntarthatósági adatokat. Egy olyan alkalmazásra van szüksége, amely a világ bármely részéről hozzáférve lehetővé teszi az energiaköltségek, a kibocsátások, az energia- és vízfogyasztás, a hulladéktermelés nyomon követését, illetve az adott helyszínen elérhető energiahatékonysági lehetőségek feltárását, valamint az energiahatékonysági projektek értékelését.
 • Megoldások

  A Schneider Electric vállalati szintű, felhő alapú fenntarthatósági és energiafelügyeleti alkalmazása lehetővé teszi, hogy a vállalkozásával kapcsolatos energiahatékonysági és környezetvédelmi információkhoz közvetlenül, biztonságos úton hozzáférjen. A vállalati szintű mutatóktól a lokális részadatokig a Resource Advisor minden lényeges információt a rendelkezésére bocsát energiahatékonysági és fenntarthatósági programjainak javításához.

 • Értékajánlat

  A Resource Advisor az energetikai és fenntarthatósági adatok láthatóvá tételével lehetővé teszi az energiahatékonyság javítására szolgáló lehetőségeket. Az alkalmazás segítségével csökkentheti energiköltségeit, alacsonyabb energiafogyasztást érhet el, gyorsabban készíthet beszámolókat, elemzéseket, és emellett hatékonyabb együttműködést tesz lehetővé.

 • Differenciált megoldások

  A Verdantix zöld fenntarthatósági menedzsment szoftverekről szóló tanulmányában (Green Quadrant Sustainability Management Software) a „vezetők” közé sorolt Resource Advisor egyszerűen használható alkalmazás a vállalati szintű havi energia és fenntarthatósági adatok, illetve a helyi részletes időközi adatok kezelésére, amely biztosítja, hogy szükség esetén minden adat a rendelkezésére álljon. Több, mint 4500 ügyfelünk használja a Resource Advisor alkalmazást több, mint 300 000 létesítmény adatainak kezelésére, ami összesen 30 milliárd dollár éves energiaköltséget és 40 millió tonna szenet tesz ki.

Üzletemberek energiahatékonysági terveket vizsgálnak, szerviz szolgáltatás

Engedje, hogy energetikai és fenntarthatósági szakértőink segítsenek Önnek több információt kiolvasni a rendelkezésére álló adatokból.

Előnyök

 • Alapértelmezett alternatív szöveg
  • Az energiafelhasználás és energiaköltségek elemzése: Az alkalmazás betekintést enged a költség- és fogyasztási adatokba, makro és mikroszinten egyaránt, feltárhatóvá téve ezáltal azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével az energiahatékonyság tovább javítható.
  • Teljesítménymutatók és referencia adatok kezelése: Összehasonlító teljesítményértékelés a referenciaértéken kívül eső adatok azonosítására normaadatok segítségével.
  • Integráció: Új és örökölt rendszerek integrálása, amely biztosítja az adatok biztonságos megosztását a hatékonyság növelése érdekében.
 • Alapértelmezett alternatív szöveg
  • Szén-, víz- hulladék- és egyéb kibocsátások környezeti lábnyomának nyomon követése: Beszámolók, kimutatások készítése a megtakarításokról, az elkerült költségekról az aktuális és a múltbéli adatok összehasonlításával.
  • Eredmények megosztása az érintett felekkel: A kommunikáció, együttműködés és kapcsolatok javítása könnyen elérhető beszámolókon keresztül.
 • Alapértelmezett alternatív szöveg
  • Energia- és szénpiac nyomon követése: Szakértő elemzőink tájékoztatják Önt a határidős piacok és az energetikai index legfontosabb tendenciáiról, hogy naprakész információkkal rendelkezzen az esetleges kockázatokról.
  • Közművekkel kapcsolatos költségvetések és számlák nyomon követése: Pontos költségvetések, az energiaellátással kapcsolatos kezdeményezésekből eredő megtakarítások nyomon követése.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.