Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Resource Advisor

  • A Resource Advisor segít a nemzetközi autóipari beszállítóknak költségeik és üvegházhatást okozó gázkibocsátásuk csökkentésében

   Az autóiparban és az építőipari termékek területén egyre sürgetőbb feladat az ellátási lánc átláthatóbbá tétele, így a gyártók egyre gyakrabban kérik beszállítóiktól, hogy ismertessék fenntarthatósági programjaikat, illetve hogy különféle kérdőíveket és értékelő lapokat töltsenek ki. Ezért a beszállítók, amellett, hogy keresik a jelentési folyamat egyszerűsítésének lehetségeit, igyekeznek megoldást találni a műveleteken keresztül történő információközlésre és általában a költségek csökkentésére.

   További részletek
   Data Centers
  • A Blackstone saját fenntarthatóságának irányítására a Reaource Advisor-t választotta

   „A piac tele van nyomon követő rendszerekkel, amelyek a széndioxid-kibocsátást, az energiafogyasztást, a költségeket stb. kísérik figyelemmel. A Resource Advisor energetikai költségeket előrejelző modulja a projekt besorolás, az egész portfólióra kiterjedő diagnosztika és jelentések alapján működik. A Blackstone saját fenntarthatóságának irányítására ezért a Resource Advisor-t választotta. A portfólió-központú diagnosztika és projekt-kezelés tökéletes kombináció a hatékony fenntarthatósági programok eltérő és egymással összekapcsolódó elemeinek rendezésére és rangsorolására.”

   Don Anderson | Chief Sustainability Officer | Blackstone Group

   További részletek
   Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.