Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Hozzáférés az energiához

   Úgy gondoljuk, hogy az energiához való hozzáférés alapvető emberi jog. Fedezze fel hatékony napelemes megoldásainkat, amelyek segítségével biztonságos, megbízható és fenntartható energiaellátást tud biztosítani a hálózaton kívüli területeken a világ minden pontján.

  Alapértelmezett alternatív szöveg

  Kihívások

  Innovatív, napenergiát hasznosító megoldásokat keres az energiahálózaton kívül eső infrastruktúrák és vidéki közösségek áramellátásának biztosítására. A hosszú távú sikerhez nem elég mindössze biztonságos és tiszta áramfejlesztési megoldásokat biztosítani. A képzési programok és helyszíni támogatás kulcsfontosságú a hatékonyság és fenntarthatóság biztosítására és az energiahiány végérvényes megszüntetésére.

  Tények

  • Kék oktatási ikon Több mint 75.000 embert képeztünk ki, hogy energiával kapcsolatos területen tudjanak dolgozni.
  • Kék elektromosautó-töltőállomás ikon Átfogó, élvonalbeli megoldási portfóliót kínálunk a közösségi villamosításra.
  • Kék grafikon fent ikon 12 start-upba fektettünk, amelyek innovatív megoldásokat fejlesztenek ki az energia-hozzáférés területén.
  • Kék partner ikon Mostanáig 2,4 millió ember számára biztosítottunk hozzáférést az energiához világszerte az energiapiramis alapján.
  • Kék kézfogás ikon Partneri kapcsolat globális civil szervezetekkel, mint például Gawad Kalinga (Fülöp-szigetek), Grameen Shakti (Banglades) és Don Bosco (Ghána).

  Miért érdemes a Schneider Electrickel dolgoznia

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Fenntartható megoldások Biztonságos, tiszta megoldásaink hozzájárulnak az elszigetelt közösségek fenntartható fejlődéséhez. Megoldásaink napelem- vagy hibridalapúak, és tartalmazzák a helyi emberek képzését, hogy ezáltal biztosítsuk a hosszútávú sikert.
  • Föld ikon Nemzetközi szinten helyi eléréssel Perutól Indián keresztül Nigériáig mindenhol van helyi elérésünk, erős vevőszolgálati és partneri hálózattal és több mint 5 év tapasztalattal rendelkezünk.
  • Energiához való hozzáférés program Azoknak, akiknek nincs áramellátásuk.

   A Schneider Electric az Energiához való hozzáférés programunk által teszi lehetővé a megbízható és tiszta energiához való hozzáférést annak a világszerte élő 1,3 milliárd ember számára, akiknek nincs vagy mérsékelt hozzáférése van az energiához.

   Tudjon meg többet az Energiához való hozzáférés programról
   Default Alternative Text
  • Energiához való hozzáférési vállalkozási alap

   Az Energiához való hozzáférési alap, amely 5 partner közreműködésével jött létre változást hoz az emberek életében és az áramellátási megoldások által ösztönzi a gazdasági fejlődést Afrikában. Célja, hogy 2020-ra egymillió emberhez jusson el.

   Olvassa el a történetet
   Shop owner from Kenya, access to energy
  • Megváltoztatjuk a világot

   Büszkék vagyunk arra, hogy a Fortune Magazine azon 25 cég között említ minket, akik megváltoztatják a világot.

   Tudja meg, hogyan
   Default Alternative Text
  • Napelemes mikrohálózatok

   A Schneider Electric innovatív napelemes mikrohálózatokat fejleszt ki, hogy hozzáférést biztosítson a villamos áramhoz az energiahálózaton kívül eső területeken. Fedezze fel ezt a biztonságos, megbízható, hatékony és fenntartható megoldást.

  • Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.