• Default Alternative Text

  Telekommunikációs üzemeltetők

 • Győzze le kihívásait

  Tudja meg, hogyan csökkentheti energiaköltségeit, felelhet meg a fenntarthatósági céloknak, javíthatja a teljesítményt, garantálhatja a hasznos működési időt és felelhet meg a növekvő igénynek.

  Fenntarthatósági konzultáció két dolgozó között egy palackozó üzemben, étel és ital

  Kihívások

  Ma csaknem mindenkinek van okostelefonja vagy mobileszköze. A telekommunikációs üzleti kihívások magukban foglalják: a felskálázást az igénynek való megfeleléshez az energiaköltségek csökkentése mellett, a megfelelést a fenntarthatósági céloknak, a teljesítmény javítását és a hasznos működési idő garantálását.
  Üzletemberek energiahatékonysági terveket vizsgálnak, szerviz szolgáltatás

  Fordítsa a kihívásokat lehetőségekké

  Miért dolgozzon velünk

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Kombinálja a növekedést és a fenntarthatóságot Az energiagazdálkodás és az automatizálás globális specialistájaként segíthetünk elérni az energiafogyasztási és szén-dioxid csökkentési célokat, közben megfelelve a növekvő piaci igénynek.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Fordítsa a kihívásokat lehetőségekké Integrált adatközponti megoldásaink, szolgáltatásaink és szoftvereink támogatják vállalata növekedését. Segítünk a telekommunikációs, helymegosztási és felhőszolgáltatóknak telepíteni és optimalizálni adatközpontjaikat.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.