• Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.
  Lásson a mérésen túl, és fejlesszen ki olyan igényalapú rendszermegoldásokat, amelyek megerősítik az áramszolgáltatási üzemeltetést és növekedést

  Keresletkezelés

 • Online energiaprofil-készítő

  Felhőalapú megoldásunk a kereskedelmi és ipari energiakezelésre és az áramszolgáltatók igényalapú rendszerei lehető teszik Önnek, hogy pontos, részletes adatokat tekinthessenek meg az energiahasználatról, be tudjanak azonosítani költségmegtakarítási lehetőségeket és támogatni tudja a sikeres igényalapú rendszerprogramot.

 • Takarítson meg energiát az intelligens hálózatok korában

  Az új szabályozások hatására az elektromos elosztó szolgáltatóknak növelniük kell hálózataik hatékonyságát. Be kell építeniük az alternatív energiatermelést és az elektromos járműveket. Fedezzen fel olyan stratégiát, ami előtérbe állítja az intelligens hálózati segédeszközöket, amelyek elősegítik a hatóságok által előírt hatékonysági célok elérését, sőt meghaladását.

  További információ
  High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
  Egy üzletember a táblagépén böngészik az interneten, dolgok internetje.

  Kihívások

  Évről évre szigorú energiahatékonysági szabályozásokkal kell szembenéznie, amelyek arra ösztönzik Önt és minden áramszolgáltatót, hogy fokozatosan csökkentse minden évben az energiaveszteségét. Kulcsfontosságú szerepet fog játszani a hatékony keresletkezelés abban, hogy az Ön áramszolgáltatása szembe tudjon nézni a kapacitásbeli, árazási és rugalmassági kihívásokkal, miközben a jövőben még szorosabbra fűzze kapcsolatát ügyfeleivel.
  Elektromos áramelosztás, elektromos tornyok elektromos vezetékekkel naplementekor.

  Keresletkezelési megoldások

  Igazodjon a kereslethez, hogy megfeleljen a változó kapacitáshoz

  Miért válassza a Schneider Electricet

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Kezelje a hálózatot és a piac rugalmasságát Segítünk szolgáltatóknak az új technológiák és változó szabályozások elsajátításában, hogy üzemeltetési és piaci rugalmasságra tegyenek szert.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Építsen ki új bevételi forrást Tegye ügyfelének lehetővé, hogy aktív szerepet töltsön be az energiahatékonyságban miközben hozzájárul vállalata növekedéséhez.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.