Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.
  Naperőmű

  Kihívások

  Az áramszolgáltatók és a fogyasztók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a széndioxid-kibocsátás csökkentése iránt. Az áramszolgáltatók nagyságrendjéhez illeszkedő méretű napenergiás erőművek hozzásegíthetik a közművállalatokat ahhoz, hogy megfeleljenek az EPA széndioxid-kibocsátási szabályainak, valamint az USA 29 államában jelenleg hatályban levő Megújuló Portfolió Szabványoknak (ha vonatkozik rájuk; angolul Renewable Portfolio Standards).

  Miért érdemes együttműködni a Schneider Electric-kel?

  • Értékajánlat ikon A Schneider Electric intelligens napenergiás áramtermelési megoldásokat kínál az áramszolgáltatók projektfejlesztőinek, többek között egy teljes megoldást az energia-átalakításhoz és a villamosenergia-elosztáshoz, valamint egy a napenergiás alkalmazásokhoz adaptált megbízható felügyeleti/monitoring platformot.
  • Értékajánlat ikon A Schneider Electric professzionális szolgáltatásokat kínál – ide tartozik az alkalmazások műszaki tervezése, a projektmenedzsment, az üzembe helyezési és karbantartási szolgáltatások. A szolgáltatások nyújtására műszaki szolgáltatási és energiaalkalmazási központjaink országos hálózata áll rendelkezésre.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.