• Default Alternative Text
Alapértelmezett alternatív szöveg

Kihívások

Az áramszolgáltatók és a fogyasztók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a széndioxid-kibocsátás csökkentése iránt. Az áramszolgáltatók nagyságrendjéhez illeszkedő méretű szélenergiás erőművek hozzásegíthetik őket ahhoz, hogy megfeleljenek az EPA széndioxid-kibocsátási szabályainak, valamint a lehetséges termelési adókedvezmények feltételeinek (ha azt megújítja az USA szövetségi kormánya; angolul production tax credit, PTC).

Miért érdemes együttműködni a Schneider Electric-kel?

  • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric szélenergiás áramtermelési megoldásokat kínál az áramszolgáltatók projektfejlesztőinek, többek között egy teljes megoldást a villamos elosztási rendszerhez, automatizálási összetevőket a turbina gondolájához, valamint egy, a szélenergiás alkalmazásokhoz adaptált megbízható felügyeleti/monitoring platformot.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric professzionális szolgáltatásokat kínál – ide tartozik az alkalmazások műszaki tervezése, a projektmenedzsment, az üzembe helyezési és karbantartási szolgáltatások. A szolgáltatások nyújtására műszaki szolgáltatási és energiaalkalmazási központjaink országos hálózata áll rendelkezésre.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.