Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Bank és pénzügy

   A megoldásaink segítenek a banki és pénzügyi intézményeknek világszerte, hogy hatékonyabbak, gyorsabbak legyenek és jobban kapcsolódjanak. Ez azt jelenti, hogy Ön jobban koncentrálhat az igazán fontos dolgokra: a nyereség és az érték maximalizálására.

  Pénzügyi vezetők felfedezik a digitális technológiát

  Kihívások

  A pénzügyi szektor sok nehéz időszakot megélt már. A globális gazdasági válság megingatta a vásárlók és befektetők bizalmát. Egyre nagyobb nyomást jelentett a fogyasztóvédelem és a növekvő környezeti szabályozások is. Végül, a gyorsan fejlődő digitális szolgáltatások eltolódása megkövetel egy megbízható fizikai infrastruktúrát. Ez kritikus jelentőséggel bír a létfontosságú szolgáltatások fenntartásához, új szolgáltatások bevezetéséhez és a versenyképesség fenntartásához.

  Miért válassza a Schneider Electricet?

  • Partner ikon A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. Megértjük pénzügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink egyedi igényeit és megoldást találunk a tőke elköltésének és az üzemeltetési költségek csökkentésére, ugyanakkor biztosítjuk a digitális váltáshoz szükséges infrastruktúra megbízhatóságát, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését és az energiahatékonyság csúcsának elérését, a rendelkezések betartását és a kiberbiztonsággal kapcsolatos kockázatok elleni védelmet.
  • Prosumer ikon A Schneider Electric elkötelezett a pénzügyi szolgáltatások szektor támogatása iránt. Segítünk banki és pénzügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek, hogy megvalósítsák a fenntartható növekedést, kezelni tudjanak az üzemeltetési kockázatokat és sikeres legyen a digitális váltásuk.
  • Banco ABC Brasil

   A Schneider Electric partnerséget kötött az IBM-mel annak érdekében, hogy moduláris és skálázható adatközpont megoldásokat biztosítson a Banco ABC Brasil számára

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.