• at building construction, industrial production, urbanization
    A teljes folyamatra kiterjedő ertékesítési lánc hatékonyságának és eszközök teljesítményének optimalizálása és továbbfejlesztése a rendszerek és folyamatok integrálásával

    Értékesítési lánc hatásfoka

Betonkeverő teherautó

A teljes lánc átláthatósága

A cementgyártóknál hiányzik az értékesítési lánc átláthatósága. Ez megakadályozza számukra a hatékony döntéshozást a rossz minőségű vagy hiányzó adatok, ömlesztett információk és a rendszerek közötti minimális integráció miatt.
Figyelve a kialakításra

Megoldásunk az értékesítési lánc hatásfokára

Miért érdemes a Schneider Electric-el dolgoznia?

  • Alapértelmezett alternatív szöveg A piacvezető a cementgyártási energiagazdálkodási megoldások területén Mint az energia és a cement szakértői, tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire kritikus fontosságú az energia hatékony felhasználása a gyártási folyamat során.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Fejlett megoldások az üzem teljesítményének javítására és az ellátási lánc optimalizálására Döntéstámogató megoldások vállalkozások számára, működési előrejelzéshez, tervezéshez és ütemezéshez.

Tények

  • Alapértelmezett alternatív szöveg A becslések szerint 30 milliárd „készülék" csatlakozik majd egymáshoz 2020-ra.
  • Kék vonalzó ikon A termék nagy méretét és az abból következő magas szállítási költséget tekintve a cement szállítása 250 km-nél messzebbre általában gazdaságilag nem nyereséges
  • Kék grafikon fent ikon Indiában a cement szállítási költsége 40%-kal nőtt, csak az utóbbi 2,5 évben.
  • Kék villám szimbólum A cementfelhasználás szezonális és érzékeny az olyan külső tényezőkkel szemben, mint például az időjárás, ami további komplexitást hoz az ellátási lánc kezelésébe.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.