• Default Alternative Text
  A teljes folyamatra kiterjedő ertékesítési lánc hatékonyságának és eszközök teljesítményének optimalizálása és továbbfejlesztése bányászati rendszerek és folyamatok integrálásával

  ÉRTÉKESÍTÉSI LÁNC HATÁSFOKA

 • Integrált bányászati tervezési és optimalizálási megoldás

  Tudja meg, hogyan optimalizálhatja teljes bányászati ellátási láncát a Schneider Electric integrált tervező és optimalizálási megoldásával, a forrástól a felhasználásig.

  Bányaüreg látképe, bányaipar

  Átláthatóság a forrástól a piacig

  Az értékesítési láncban a hatékony döntéshozatalhoz a bányászati tevékenységek az adatok elégtelensége és hiánya, a tárolt információk és a rendszerek közötti minimális integráció következtében nem rendelkeznek megfelelő átláthatósággal.
  bányászati feldolgozógép, bányaipar, ásványfeldolgozás

  Megoldásunk az értékesítési lánc hatásfokának javítására

  Miért érdemes a Schneider Electrickel dolgoznia

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Piacvezető a valós idejű működésmenedzsmentben Megoldásaink segítségével a fémgyártók összehangolhatják üzemeltetési célkitűzéseiket üzleti céljaikkal a gyors, rugalmas és fenntartható jövedelmezőség érdekében.
  • Kézrázás ikon Piacvezető szerep és megbízhatóság az IT megoldások terén Bízza magát a vezérlő alkalmazásoktól kezdve az adatközpontokig hatékony energiagazdálkodási megoldásokat kínáló piacvezető vállalatra.

  Tények

  • Alapértelmezett alternatív szöveg A becslések szerint 30 milliárd „készülék" csatlakozik majd egymáshoz 2020-ra.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Az anyagok ezerféle lehetséges kombinációban és változatban haladhatnak végig az ellátási láncon.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.