• Default Alternative Text

  Igényalapú rendszerek: Növelje rugalmasságot a teljesítmény optimalizálása érdekében

pen on a touch screen device for energy management

Kihívások

Tegye lehetővé ügyfelei számára a rugalmasságot

Az elosztott energiatermelés növelése. Éghajlat- és energiapolitikai célok. A hagyományos erőművek jövedelmezőségének vesztesége. Ezek a trendek határozzák meg az áramszolgáltatói üzleti modellek fő irányváltását. Ma nagyobb rugalmasságra van szükségük, hogy növelni tudják teljesítményüket. Az igényalapú rendszerek egy gazdasági és megfelelő választ jelentenek ezekre a kihívásokra.

 • Megoldás

  Az igényalapú rendszerek amellett, hogy a hálózat megbízhatóságát tartják fenn, minden áramszolgáltatói befektetőnek értékesek. Különböző igényeket elégít ki az egyenlőtlen költségek csökkentésétől és a tartaléknak szánt eszközök felszabadításától a termelési eszközök terhelési tényezőjének a fejlesztéséig. Az igényalapú rendszerek programjainak alkalmazása lehetővé teszik az áramszolgáltatóknak, hogy csökkentsék ügyfeleik villanyszámláját és új energiaszolgáltatást kínáljanak nekik.
 • Legfontosabb tények

  Igényalapú rendszermegoldások szolgáltatóként piaci tervezést, ügyfelek felvételét, informatikai technológiát (ideértve az igényalapú rendszerek kezelési rendszerét) és igényalapú rendszerek műveleteit kínáljuk teljes igényalapú rendszerszolgáltatásokkal egy áramszolgáltató nevében.
 • Előnyünk

  • Tapasztalatunk van jól ismert igényalapú rendszerek kezelőiként
  • Világszínvonalú technológia és egy nyitott AVR által tanúsított termék
  • Európában vezető szolálgtatónak számítunk már kezelésben lévő 1500 MW-vel.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.