Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Erőforrás tanácsadó áramszolgáltatók számára

  Transformer, Power lines in silhouette look with sunset in background, access to energy, electric utilities.

  Kihívások


  Ügyfél elkötelezettségi platform

  Az áramszolgáltatóknak szembe kell nézniük növekvő mennyiségű energiaadattal, a megnövekedett harmadik fél által kért adatszolgáltatással és azzal az igénnyel, hogy egyre inkább szükséges a kereskedelmi és ipari ügyfeleket bevonni a programjaiba. Ezeket a problémákat továbbá jellemzik a korlátolt IT erőforrások, az infrastruktúra és az öregedő áramszolgáltatói munkaerő.

  • Erőforrás Tanácsadó

   Az Erőforrás Tanácsadó azért lett kialakítva, hogy energiaadatokkal és elemzési információkkal lássa el az energiaszolgáltatókat és a kereskedelmi és ipari ügyfeleket költséghatékony módon. Az egyszerű architektúra korlátozza az áramszolgáltatók számítástechnikai erőforrásait, ezáltal biztosítja a gyors piacra lépést.

   Az Erőforrás Tanácsadó bizonyítottan bevonja a kereskedelmi és ipari ügyfeleket az energiahatékony projektekbe, az Energy Star portfólió menedzser összehasonlítható elemzésbe és az áramszolgáltatók kötelezettségébe.

   Jelenleg áramszolgáltatóknál és a végfelhasználói kereskedelmi és ipari ügyfélbázisnál van telepítve. Megértjük, hogy az áramszolgáltatókat túlterhelik a megfelelési elvárások és erőforráskorlátok, és segítsére szorulnak bizonyos kihívásokban, mint például az ügyfél kötelezettség növekedése, energiahatékonysági fejlesztések beépítése, adattömeg modellezési elemzés és testre szabott jelentések.

   Az Erőforrás Tanácsadó egy díjnyertes ügyfél kötelezettségi platform, amit a legjobb áramszolgáltatók használnak, hogy könyvelőik vagy a kereskedelmi és ipari ügyfeleik vizualizálni tudják az energiafogyasztásról szerzett információkat a hatékonyság elősegítésére.

   Lefordít adatokat az akciókat megalapozó információkra és automatizált összehasonlító elemzéseket készít az Energy Star portfólió menedzsernek.

  • Legfontosabb előnyök

   Az Erőforrás Tanácsadó segít a kereskedelmi és ipari ügyfelek energiahatékonyságának növelésében azáltal, hogy a fogyasztás csökkentése érdekében maguk azonosíthassák be a lehetőségeket. Az áramszolgáltatók könyvelői és ügyfeleik a felhőalapú platformon keresztül tudnak egymással kommunikálni és információkat megosztani. Ez alacsonyabb kibocsátást, nagyobb hatékonyságot és magasabb elégedettséget eredményez az ügyfelek körében.
  • Előnyünk

   Áramszolgáltatók stratégiai partnerei vagyunk, és segítünk a kereskedelmi és ipari ügyfélprogram meghatározásában, amely lehetővé teszi, hogy csökkentsék az energiaveszteséget és növeljék az üzemeltetési hatékonyságot. Áramszolgáltatói szaktudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfelek összetett problémáit megoldjuk annak érdekében, hogy elérjék céljaikat.
  Légifelvétel egy New York állambeli városról, intelligens város éjjel.

  Tudjon meg többet az áramszolgáltatókan szóló tanácsadó szolgáltatásainkról és megoldásainkról

  Előnyök

  • Egy üzletember fekete filccel felhőt rajzol, felhőszolgáltatás, felhőszolgáltatást nyújtó szolgáltatók.
   Adatgyűjtés és -egyeztetés
  • Széles látószögű elektromos alagút, energiahatékonyság, adattömeg-elemzés
   Adatelemzés és modellezés
  • A Föld városainak a fénye, megújuló energia, energiamozgás, energiához való hozzáférés.
   Üzemeltetési energiakezelés
  • Egy üzletember egy grafikont néz a táblagépén, adattömeg-elemzés, fenntarthatósági jelentések.
   Energia összehasonlító elemzése, teljesítmény, projektek
  • Túlméretezett villanykörte kék éggel a háttérben, elektromos közművek, megújuló energia, energia-hozzáférés.
   Fenntarthatósági jelentés külső kötelezettség miatt
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.