Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Titanium – Okosmérő-infrastruktúra megoldás

  light shining through a bundle of fiberoptic cables

  Kihívások

  Az áramszolgáltatók egyre nagyobb üzemeltetési bonyolultsággal kell, hogy megbírkózzanak, és nyomás helyeződik rájuk, hogy a hálózati intelligencia már létező forrásait használják. Maximamlizálni kell a tudásukat minden hálózati szinten. A fejlett mérőinfrastruktúrák (AMI) lehetővé teszik számukra, hogy megszerezzék a hálózati végpontoktól a mérési adatokat és elemezzék azokat. Ez arra ösztönzi az áramszolgáltatókat, hogy innovatív keresletkezelési programokat futtassanak és arra buzdítsák ügyfeleiket, hogy hatékonyabban használják az áramot.

  Teljes, integrált megoldás

  Titanium, egy mindenre kiterjedő integrált vállalati megoldás
  • Megoldások

   A Titanium a mérési megoldások teljes arzenálját kínálja, amely kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy minden mérési követeleménynek megfeleljen, amire az intelligens áramszolgáltatóknak szüksége lehet:

   • Telepítés:  Tervezés, ütemezés és nyomon követés, hogy minimalizáljuk a folyamatban lévő készletet, optimalizáljuk a munkaerőt és garantáljuk a sikeres telepítést.
   • Karbantartás:  Intelligens elemzési eszközök és jegykezelői képességek össze vannak kapcsolva a munkamegbízási felügyeleti rendszerekkel.
   • Üzemeltetés:  Fejlett ad hoc eszközök segítségével tud intelligens mérési információkat gyűjteni megbízható ütemezett alapon, amit távolról lehet üzemeltetni, ami által fejlesztheti a cash-o-metert.
  • Legfontosabb tények

   A legfejlettebb szolgáltatások: Már létező mérési folyamatok elemzése, hogy új technológiákat tudjon befogadni, infrastrukturális telepítés nyomon követése és napi üzemeltetés és karbantartás a márás kritikus információinak a biztosításához.

   A legfejlettebb eszközök: Az intelligens mérési szolgáltatások támogatása, hogy kihasználja a jelenlegi infomatikai technológiákat annak érdekében, hogy a fejlett eszközök arzenálját biztosítani tudja, amelyek garantálják a megbízható AMI telepítést és üzemeltetést és egyetlen megoldásban tartalmazzák a mérési műveletek technológiáját.
  • Legfontosabb előnyök

   Csúcstechnológiák: A legfeljettebb számítástechnikai technológiák használata a teljes felhőalapú virtualizált architektúra biztosítása érdekében, hogy könnyen ki lehessen bővíteni az eszközöket több százezerről több mint 13 millióra.

   Kiberbiztonság: A legnagyobb igényeket támasztó kiberbiztonsági elvet követve az információk titkossága alapvető szempont, amely minden információt kódol, ideértve a mérő-leolvasókat, biztonsági hozzáférési kulcsot vagy tanúsítványokat.

   Megbízható üzemeltetés: A legmagasabb és legnagyobb igényeket támasztó szolgáltatási szinti megállapodások teljesítménye a mérési információk szolgáltatását illetően. A tökéletes összhang a legfeljettebb és legmegbízhatóbb üzemeltetési technológiák és az informatikai technológiák között.

  Előnyök

  • Egy technikus megnézi egy intelligens mérő beállításait

   Hatékony megjelenés. Ütemezzen és végezzen nyomon követést az AMI telepítésénél, hogy sikeresen be tudja tartani az ütemezést és minimalizálni tudja a folyamatban lévő készlet szükségleteit.

  • A monitor az intelligens mérést végző szoftvert mutatja

   Hatékony üzemeltetés. Működtesse az intelligens mérőinfrastruktúráját aztáltal, hogy alulteljesítő telephelyeket szűr ki és a beépített OTRS-sel helyre hozza őket.

  • villanyóra az intelligens méréshez

   Mérési agnosztikus platform. Különböző mérési technológiák támogatása ugyanabban az üzemeltetési környezetben.

  • Technikus laptoppal egy erőműnél

   Hatékony szolgáltatások. Nyújtsa mérési szolgáltatásait vállalati logikájának és igényeinek megfelelően a legmagasabb teljesítményi díjért.

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.