Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

   Naperőmű megoldások

   Naperőmű

   Kihívások

   A növekvő napenergiás piacon, ahol a gyártók jönnek és mennek, az ügyfeleknek szükségük van arra, hogy számíthassanak egy megbízható partnerre a napenergiás rendszerük kiépítésében, különösen annak legkritikusabb részénél, a villamos átalakító láncnál.
   • Megoldások

    A Schneider Electric teljes megoldást kínál a napenergia-átalakító lánchoz, beleértve a villamosenergia-elosztást, a felügyeletet és a műszaki támogatást.
   • Előnyök

    Megbízható partner vagyunk kiváló, megbízható, integrált megoldások létrehozásában és első osztályú műszaki támogatás nyújtásában világszerte. Termékeinket a legszigorúbb szabványok betartásával tervezzük és gyártjuk, a műszaki tervezés arra irányul, hogy kielégítsük az Ön rendszerének nagy igényeket támasztó és speciális követelményeit.
   • A különbség

    Az energetika és a villamos elosztás technológiájában több, mint 178 éve tartó világszinten vezető szerepünk birtokában fotovoltaikus megoldások teljes sorozatát kínáljuk tetszőleges méretű rendszerekhez.
   Napelemek sora egy város látképe előtt

   Napelemes erőművi megoldás

   Komplett fotovoltaikus erőművi megoldásokat kínálunk mind központosított, mind decentralizált rendszerekhez, amely magában foglalja a napelemek integrációját és összekapcsolását, az energia átalakítását, az elosztást, a felügyeletet és a műszaki támogatást.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.