Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text
   Az okos városoknak okos vízgazdálkodásra van szükségük

   Víz

  • Anglian Water

   Az Egyesült Királyság legnagyobb vízszolgáltatói és szennyvízkezelői a Schneider Electric segítségét kérték a megfigyelő rendszerük alapvető átalakításához, a szolgáltatások felfüggesztése nélkül.

  • Dallasi vízművek

   Az innovatív folyamatvezérlési rendszer kibővítését célzó projekt népszerű az ügyfelek körében, mivel sikeresen csökkentette a költségeket és az eljárási időt.

   Részletek
   Water treatment plant at twilight
  • Ontario Clean Water

   A Wonderware szoftvermegoldása nagyobb hatékonyságot és jobb költségkezelést jelent. A bővíthetőség, a szabványosítás és a további jelentéskészítési képességek révén magasabb szintű szolgáltatásokat, ezáltal nagyobb átláthatóságot nyújthatnak az ügyfeleknek.

   Tó, vízgazdálkodás

   Kihívások

   A víz nem mindig hozzáférhető a városokban, annak ellenére, hogy itt van rá a legnagyobb szükség. A városi vízgazdálkodást hatékonyabbá, biztonságosabbá és könnyebben hozzáférhetővé kell tenni.
   Tó, vízgazdálkodás

   Okos vízgazdálkodási megoldásaink

   Miért válassza a Schneider Electricet?

   • Vízszivattyú szimbólum Intelligens vízgazdálkodást biztosítunk, még ma. Az intelligens városokban intelligens vízgazdálkodásra van szükség. A tiszta ivóvíz biztosítása, a szennyvíz elvezetése, a vízveszteségek kezelése és az áradások megelőzése kiemelkedő fontossággal bír.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.