• Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

  Víz és szennyvíz

  A sótalanító és szennyvízkezelő üzletág világszerte juttat tiszta vizet a közösségeknek. Mi abban segítünk Önnek, hogy ezt biztonságosan és hatékonyan végezze.

  Fedezze fel az ajánlatunkat
 • WaterForce, New Zealand Partnering with Microsoft for water-efficient farming

  Waterforce in New Zealand leverages innovative software from Schneider Electric, powered by Microsoft’s Azure platform. The result? IoT integration for efficient irrigation

  Learn more
 • Ügyfélreferenciák és -erőforrások... Anglian Water: Mindig folyjon a víz

  Az Anglian Water a legnagyobb víz- és szennyvíz-gazdálkodási vállalat Angliában. Nézze meg, hogyan segít egy integrált szivárgás- és nyomáskezelő rendszer ennek a közművállalatnak abban, hogy csökkentse a vízveszteség kezelésének költségeit, és megfeleljen a szabályozási előírásoknak.

 • Fritzens városának szennyvízkezelő üzeme, Tirol, Ausztria: A nettó zéró energiafogyasztás megvalósítása

  Tudja meg, hogyan lett Fritzens városának szennyvízkezelő üzeme energiafogyasztóból energiatermelővé a Schneider Electric megoldásainak köszönhetően.

  További információk
  Default Alternative Text
 • Esettanulmány Sydney-i Sótalanító Üzem: Előnyök az összes elektromos, automatizálási és energiamenedzselési szükséglet egy szállítótól való beszerzése révén

  Sydney városának napi 250 millió liter kapacitású sótalanító üzeme havonta kb. 1500 MWh energiát takarít meg a mi homogén folyamatirányító rendszerünk segítségével, amely a holisztikus megközelítés révén zökkenőmentesen integrálja az összetevőket.

  További információk
  Default Alternative Text
  Víz szivárog két nagy cső illesztéséből, vízkezelés.

  Kihívások

  A Schneider Electric speciális megoldásokat kínál azokra a kihívásokra, amelyekkel a víz és szennyvíz ágazat szembenéz: - az elöregedő infrastruktúra hatékony korszerűsítése, - az energia- és üzemeltetési költségek csökkentése, - a szigorodó szabályozás összes ága-boga jobb menedzselésének lehetővé tétele, - nagyobb rugalmasság és jobb válaszok a vészhelyzetekre, - a technológia befogadása a munkaerőhelyzet megváltozására reagálva, - a közegészség és a közbiztonság fenntartása.

  Tények

  • Kék Föld ikon A föld népességének több, mint 40%-a vízügyi nehézségek között él.
  • Kék ivóvíz ikon Az előrejelzések szerint a víz iránti igény több, mint 55%-kal növekedni fog.
  • Kék Föld Európa Afrika ikon Európa felszíni vizeinek több, mint 50%-a nem jó ökológiai állapotban van.
  • Általános veszélyre figyelmeztető kék ikon A nagyobb szivárgások miatti vízveszteség az USA-ban évi 6,5 milliárd m3 (ez 200 millió ember ellátására lenne elegendő).
  • Kék energia szimbólum A globális energiafelhasználás 8%-át a víz és szennyvíz ágazat kezelési és hálózati folyamatai emésztik fel.
  • Kék villám szimbólum Az árvizek száma a négyszeresére nőtt az elmúlt 20 évben.

  Értékajánlat

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Hogyan használja ki legjobban eszközeit és vízerőforrásait Éjjel-nappal segíti az ipart, hogy biztonságosabb vizet állítson elő és szállítson alacsonyabb üzemeltetési költségekkel és energiahasználattal
  • EcoXpert ikon Hatékonyságot biztosítunk a víz teljes körforgásában A Schneider Electric egy globális technológiai szereplő olyan termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek kiterjednek az előállítástól a felhasználóig. Referenciával rendelkezünk a víz körforgásának minden különböző területén, melyek jól példázzák teljesítményünket.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.