Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Man in a desalination plant reviewing sustainability reporting, big data analytics on multiple computer screens

   Vízügyi hálózati megoldások

   Tudásunk és szolgáltatásaink egyre bővülő körének köszönhetően egyedülálló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy hatékony megoldásokat és szolgáltatásokat kínálhassunk ügyfeleinknek.

  • Esettanulmány Yarra Valley Water, Ausztrália

   A Yarra Valley Water (Yarra Völgyi Vízmű) SCADA rendszere lehetővé teszi az elosztott objektumok jobb megfigyelését, az előrejelző és követő karbantartás elvégzését és az incidensekre (pl. a környezet elöntésére) való gyorsabb reagálást.

   Részletek
   Default Alternative Text
  • Esettanulmány Eau de Paris (Párizsi Vízmű), Franciaország

   A Wonderware™ InTouch™ javítja a videomegfigyelő alkalmazásokat a hatékony párizsi vízelosztás lehetővé tétele érdekében.

   További információ
   Default Alternative Text
  • Esettanulmány Long Beach Vízművek, USA

   A Wonderware™ SCADA megoldások növelik a vízművek hatékonyságát, és a folyamatban levő beruházás 300 000 USD éves átlagos megtérülését eredményezik.

   További információ
   Default Alternative Text
  • Esettanulmány Sárga Folyó Vízügyi Felügyeleti Bizottság, Kína

   A Wonderware™ termékek hozzásegítik a kínai Sárga Folyó Vízügyi Felügyeletét a műszaki tervezési idők, költségek és erőfeszítések csökkentéséhez.

   További információ
   Default Alternative Text
   Víz szivárog két nagy cső illesztéséből, vízkezelés.

   Kihívások:

   - az árbevételt nem hozó víz részarányának csökkentése a szivárgások kezelésével, - foglalkozás az elöregedő infrastruktúrával, - a vízminőség biztosítása a teljes hálózatban, - a megfelelő nyomás és áramlás biztosítása a víz elosztásához, - a hálózati eseményekre adott reakció idejének csökkentése.
   nagy kiterjedésű vízvezeték

   Vízügyi hálózati megoldások

   Javítsa Ön is a közszolgáltatása hatékonyságát, hosszú élettartamát, megbízhatóságát és jövedelmezőségét.

   Értékes ajánlat

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Bizonyított eredmények Adottságaink és szakértelmünk hozzásegítik ügyfeleinket ahhoz, hogy akár 20%-kal csökkentsék a vízszivárgást, és akár 25%-kal megnöveljék az üzemelés hatásfokát.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Folyamatos fejlődés A Schneider Electric büszke arra, hogy külön intelligens vízügyi kutató és fejlesztő központot működtet, és alapító tagja a Smart Water Network Forum (Intelligens Vízhálózati Fórum) szervezetnek.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric alapító tagja a SWAN (Smart Water Networks Forum, Intelligens Vízhálózati Fórum) szervezetnek.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A vízszolgáltatás automatizálási és felügyeleti megoldásait mi szolgáltatjuk jó néhány nagyvárosban: London, Sydney, Rio, Sanghaj, Las Vegas
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.