• Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  Efficient & Connected Buildings

  With growing urban populations and increasing electricity usage, there’s more demand than ever for innovation in buildings. Check out our interactive story to see how Schneider Electric is using disruptive technologies to create the buildings of tomorrow.

 • Default Alternative Text
 • Default Alternative Text

  Building energy management made possible by innovation at every level.

  Schneider Electric is proud to be again ranked number 1 in the Navigant Research Leaderboard Report: Building Energy Management Systems.

  Discover more
 • Default Alternative Text

  Sustainability Checks in at Hilton

  International hotelier finds Schneider Electric improves efficiency, experience and innovation at every level of its properties.

  Watch the video Read more
  Sustainability consulting between business professionals in the workplace

  Kihívások

  Az energiaköltségek folyamatosan nőnek, ami érinti az összes típusú és méretű épületeket, mindenhol. Önnek innovatív megoldásokra van szüksége az energiaköltségek csökkentése, a hatásfok javítása, a fenntarthatósági célok elérése és az épület értékének növelése érdekében, miközben termelékeny és kényelmes környezetet kell fenntartania a bent tartózkodók számára.
  Busy retail shopping malls are smart buildings

  Épületrendszerek

  • The Edge irodaépület, Amsterdam SmartStruxure a világ legfenntarthatóbb épületében

   A The Edge egyfajta értékmérő a fenntartható épületkörnyezet kialakítása tekintetében, amely mindeközben az ott dolgozók kényelmét és jó közérzetét is biztosítja. Tekintse meg videónkat a SmartStruxure™ segítségével kialakított produktív és inspiráló munkakörnyezetről.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.